Melyik a leggázabb legótvarabb autómárka?
Figyelt kérdés
Esetleg autó típus? :D2016. ápr. 29. 19:02
2/29 A kérdező kommentje:
Nem a Rolls-Royce ?
2016. ápr. 29. 19:08
3/29 anonim válasza:
Igen első, a német csúcsminőség az tényleg szörnyű. Brr. 🤔
4/29 anonim válasza:
Régi Daciák mondjuk nem voltak valami jók már újkorukban sem
6/29 anonim válasza:
Ferrari
Lamborghini
Bugatti
Pagani
Koenigsegg
7/29 anonim válasza:
Szerintem a távol keleti indiai-kínai kis autókat gyártó márkák, ahol a biztonság rovására mennek, hogy olcsóbban tudják eladni. Ilyen gyártó például a Suzuki is, aminek az új Swiftje, amit ugyanazzal a formával MO-n is lehet kapni botrányosan teljesítette a töréstesztet. Hasonlóak a kis mopedeket gyártó cégek, ahol egy ütközésnél azon kívül hogy abszolút nincs gyűrődőzóna, még akár a biztonsági öv is elszakadhat. De kérdés persze az is, hogy mit értünk azon hogy "leggázabb". Ha a gyártási minőséget nézzük akkor én is teszek egy szavazatot a régi Daciákra.
9/29 anonim válasza:
A fateromnak volt egy 2000 - es gyártású Mercedes Vito 112 CDI furgonja, újonnan vette. Hát én még olyan romot nem láttam. Újonnan nagyon patent volt, turbódízel, hatalmas tér, stb.
Utána szép lassan MINDEN elromlott rajta amit el lehet képzelni, porhanyósra rohadt, elektronika, ami létezik mindennel baj volt vele. Pár évesen már egy ócskavas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!