Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a leggázabb legótvarabb...

Melyik a leggázabb legótvarabb autómárka?

Figyelt kérdés
Esetleg autó típus? :D

2016. ápr. 29. 19:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Dízel Ford Focus. Autópályán jól menne, ha nem süketülnél meg tőle, olyan zajos. a fűtése meg olyan télen, hogy ha Győrből elindulsz Debrecenbe, és valahol az M0 környékére talán sikerül már belehelni.

Márkának ez sem gáz amúgy, márkailag a Dacia a gáz talán, de nem biztos, hogy azok a legrosszabb gépek.

2016. ápr. 29. 19:44
 12/29 anonim ***** válasza:
32%
Trabant
2016. ápr. 29. 19:52
 13/29 anonim ***** válasza:
45%

Attól függ, mit nézünk. Kinézetet vagy hogy technikailag rendben van-e. Kinézet alapján a Fiat Multipla toronymagasan nyer. Mocskos egy ízléstelen förmedvény autó. Nem értem azokat, akik képesek pénzt kiadni érte. Én maximum ingyen fogadnám el, de még akkor is erősen rá kéne beszélni, hogy az enyém legyen. Még utasként is szégyellnék beleülni, nemhogy én legyek a tulajdonos... Persze ízlések és pofonok. Ha valakinek tetszik, akkor egészségére.

Egyébként állítólag műszakilag sem egy jó kocsi, már csak ezért sem kéne. De ha ezzel nem is lenne baj, a kinézete nagyon nagy visszatartó erő. Hasonlóan, mint pl. a Toyota Yarisnál. Ami műszakilag/megbízhatóságilag nagyon rendben van, nem hiába Toyota. A kinézete viszont... Nem azt mondom, hogy ocsmány, mint a Multipla, viszont nagyon nőies. Pasiként nekem nem kéne.

2016. ápr. 29. 19:56
 14/29 Koaxk Ábel ***** válasza:
49%

Hát ha régi márkák is számítanak, nálam a rémálom kategória a Talbot, Daewoo, (régi) Dacia, (régi) Skoda, Wartburg, Trabant.

Ha jelenleg is létező gyártókról van szó.

Itt már erős a mezőny, mert a Dacia és a Skoda is nagyon fel lett hozva, szóval ezekre sem mondanám, hogy ótvar, max egyszerűbb és fapadosabb, de semmiképpen sem ótvar!

Amúgy nálam valahogy az (európai) Chevrolet az egyik leggázabb márka.

A Skoda-nál Seat-nál hiperugrás lett, mióta VW, a Dacia-nal is téridő ugrás van mióta Renault, na hát a Daewoo-ból hiába lett Chevrolet talán a Cruze-t leszámítva nincs egy épkézláb vállalható modellje!

15/29 A kérdező kommentje:

Nekem a Fordok nagyon nem jönnek be! :D Főleg a Focus! ultra fos hátul utazni bennük, szerintem.

Valaki: én úgy tudom az új Suzukik-nak jó a törésTesztjük!?

amugy sokat gyártanak az usa-ba is belőlük, és hozzák a hyundai magabisztossagot

16/29 anonim ***** válasza:
Ez olyan tipikus napi troll kérdés, még ha véletlen nem is annak szántad.
2016. ápr. 29. 19:58
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

A Daewoo.

A Dacia.

A udi. Erted, Audi.

2016. ápr. 29. 19:58
 18/29 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nincs egy ilyen márka, vannak köztük jobbak-rosszabbak; inkább olyan szériák vannak, amik botrányosan sikerültek. Persze az is számít, milyen alapon nézed: ár-érték arány, biztonság, felszereltség, használhatóság, megbízhatóság, anyagok minősége, stb.
2016. ápr. 29. 19:59
 19/29 A kérdező kommentje:

Koaxk Ábel: Nem egy ilyennel találkoztam már, és elég vállalhatónak, és strapásnak tűnik.. állítólag elég jó a motorjuk is!

[link]

A kormányt jó fogásúnak tűnik, a többi fos műanyag!

[link]

2016. ápr. 29. 20:00
 20/29 anonim ***** válasza:
43%
Zaporozsec.
2016. ápr. 29. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!