Mit gondoltok a Lexus IS-ről?
Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni az autómat, valami különlegesebbre.
Mindenképpen prémiumban gondolkodom.
Valami különlegesre gondolok, de mégis olyanra, ami azért ismert, nem okoz gondokat a szervizelése.
Sokan ajánlották az Audi-BMW-Mercedes triádot, de nem szeretnék ezek közül választani.Azért, mert olyan sok van belőle az utakon,nem olyan különlegesen már.
Most is E46-os BMW-vel járok.
Lexusokat is látni az utakon, de közel nem annyit.
Csak a dízelmotoros verziók érdekelnének.
Végül is, a Lexus Toyota alapokra van építve, nem lehet megbízhatatlan.
2016. ápr. 29. 08:37
1/4 Tomcatters válasza:
Haaaaat ... attól függ.... az is 220d(2006 tól ) ha jol tudom az a toyota 2.2 D-CAT 177 LE Motorja van ,ami elég nyűgös sajnos. Inkabb is 250 vvt-i vennék előtte való szériat nem ismerem annyira, ebbe brnzinesbe a leg kisebb a 250 de, elottelevobe volt 2.0 vvt-i is 155 le vel, az is jo választás lenne , viszontd ha mindenféleképpen dizel kell... akkor keruld az is220d t sztem nagyívbe :)
2/4 anonim válasza:
Motorja nem épp a legjobb, bár alkatrészben amugy sem jarsz olcsóbban mint a néemt trio barmelyik tagjával, max annyi, hogy tényleg nem anynira megszokott.
4/4 anonim válasza:
A 220d nem a legszerencsesebb valasztas.
Miert nem gondolkodsz hibridben?
Nekem az elso szerias is200 van,az elozo e46 318i-nel kulonlegesebb,mashogy jo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!