Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok nő miért nem igényes az...

Sok nő miért nem igényes az autójával?

Figyelt kérdés

A családban,illetve környezetemben, a nők nem túl igényesek az autójukkal.

Ki van szakadva a kárpit?Összetört valami belső műanyag?"Jó az úgy"

Meg, általában, kupi van az autóban, smink cuccok szétdobálva a hátsó ülésen...stb

Külső terén sem igényesek.

A nővérem például, be sem jár sokszor a garázsba, meg egyszerűen, nem igényes vele.

Engem ezek a nők autób_zinak tartanak.

Pedig, szerintem ez igényesség.Én igyekszem fenntartani a gyári állapotot.

Volt párszor, hogy parkolásnál meghúzták az oldalát csúnyán.Egyből vittem egy műhelybe megcsináltatni.

Aztán, idén lett 10 éves a Passat, elvittem, lepolíroztattam az egészet, a lámpabúrákat is.A múlthéten meg teljes kárpittisztítást kapott.Illetve, a bőrt is leápoltattam.

Így, olyan, mintha most gurult volna ki a gyárból.

Szerintem, egy autónak,típustól,évjárattól függően, így kell kinéznie.

2016. ápr. 27. 10:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
31%

Sajnos a mai világunkban a nőknek ilyen a hozzáállása, és "kidobandó használati tárgyként" kezelik nem csak az autójukat, hanem sokszor a párjukat is!

Jön egy jobb, egy mutatósabb, hát lecseréljük a régit...

2016. ápr. 27. 15:43
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
Mint minden általánosítás, valahol ez is sántít. Mindamellett el kell ismerni, hogy inkább a férfiak szoktak szerelmesek lenni az autójukba, míg a nőknek sokszor csak egy darab vasat jelent, ami elviszi őket A-ból B-be.
2016. ápr. 27. 16:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik nő ismerősöm nem csak, hogy nem tartja rendben az autóját, hanem még neki is megy a padkának, a kerítésnek, az ajtót meg a csomagtartót is oda veri mindenhez és egyáltalán nem zavarja... 1-2 éves elég jó autója van , de az állapota alapján 15x ennyi idős is lehetne.
2016. ápr. 27. 17:07
 24/27 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 27. 18:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Én is ezt tapasztaltam. A nők nem vigyáznak az autókra. Én hetente lemosom,kiporszívózom az enyémet, pedig öreg autó már.

Anyám autója sokkal rosszabbul néz ki. Nem vigyáz rá annyira. Neki tényleg csak egy használati tárgy.

Egyébként a múltkor vittem pár lányt, és sikerült nekik 10 kilométer alatt úgy összemocskolni, ahogy nekem egy hónap alatt sem sikerülni. Még az ülés háttámlája is sáros volt...

Olyat is ismerek akinek apuci megvette az autót, és apuci is takarítja, mert a királylány képtelen tisztán tartani. Na ez a nem semmi.

2016. ápr. 27. 19:54
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Most gondoljátok meg, hogy a nők még abban a kicsi retiküljükben sem képesek megtalálni semmit, mert akkora kupleráj van benne.

Egy autó belseje, meg mennyivel nagyobb. Csak még jobban összezavarja őket...

2016. ápr. 28. 12:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Én egyrészt azt tapasztalom, hogy gyerekes családban anyuci hordja a gyerekeket mindenhová, így a női autó olyan is, tele van morzsával, csokipapírral, legóval meg mindenféle kacattal: mese CD-k szanaszét, fél pár kesztyűk stb. A férfi autóba meg sokszor a gyerek be sem teheti a valagát (apuci bőrüléses Alfája vs anyuci Suzukija), maximum valami nagyon kivételes esetben. Persze, hogy apuci autója tisztább és rendesebb.

Nálunk viszont nincs gyerek. Az én autóm (nő vagyok) tiszta, autópályázás után pl. mindig lemosom a bogarakat, ha sós úton megyek, akkor is lemosatom, az alvázat is, garázst béreltem neki, ha valami baja van, viszem a márkaszervizbe stb. A párom ugyanakkor azt mondja: az autó használati tárgy, tele van a kocsi üres palackokkal, szeméttel, ha itt-ott megnyomják, akkor nem csináltatja meg. Arra ügyel, hogy nagyon jó motorolaj legyen benne, meg a szervizek rendben legyenek, de a karcok, horpadások vagy éppen a rendetlenség nem zavarja.

2016. máj. 3. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!