Sok nő miért igénytelen az autójával?
Több nő autójában is ültem már.Nem minden esetben, de gyakran azt tapasztaltam, hogy elég igénytelenek az autóval.
Sokszor nem akarják észrevenni a belsőtér amortizációját.
Például, amikor a váltógombról lekopik a felirat, vagy lejön róla a lemez.Ők csak úgy hagyják, vagy, ha a kormány elkezd kopni meg foszlani, azzal sem csinálnak semmit.
Nincs rendesen takarítva, kólás, Cappys üvegek a lábtérben.Ha kinyitod a kesztyűtartót, akkor zúdul onnan minden kozmetikai eszköz, rúzstól kezdve a kitudja micsodákig.
Nem csóró nőkről van szó, legtöbbeknél, ahol ezt tapasztaltam külön autójuk van.Tehát, két autó van a családjukban, egy apunak egy anyunak.
Viszont az anyuka nem vigyáz a kocsira.
A kormánnyal és a váltóval valószínű azért nem csinálnak semmit, mert ők maguk nem értenek hozzá, a szervizbe meg nem kevés pénzbe kerülne.
A koszos utastér, üres üvegek és társaik, viszont tényleg igénytelenség, de ez azért szerintem nem olyan sok nőre jellemző.
Erről most ez jutott eszembe...:D lehet benne valami.
Amúgy elég sokan úgy vannak vele, hogy őket nem érdekli a kocsi, csak vigye A-ból B-be őket, illetve túlságosan lefoglalja őket a vezetés (meg persze a napellenző tükrében maguk nézegetése:))
, és sietnek ezért nincs idejük/kedvük az autóra energiát fordítani.
Ez olyan mint ahogy elég sok pasinak dzsuva és rendetlenség van a szobájában, de kb egész nap a kocsijuk ápolásával vannak elfoglalva:D
Mert használati tárgynak tartják az autót, nem a kanfrusztrációjuk kompenzálására, mint a férfiak többsége.
Engem inkább az a picaság akaszt ki, amikor telerakják plüssel meg SZEMPILLÁT applikálnak bmeg a reflektorra. Az pont olyan szexista primitívség, mikor Jóska felspojlerezi meg leszorító szárnyat barkácsol a fostaligájára, ettől várva keményebb erekciót.
Szerintem az egyáltalán nem "kanfrusztráció", hogyha valaki igényes az autóval.
Nálam, ha nagyon kopott már valami belül, akkor kicseréltetem.
Illetve,mikor autót váltok, akkor is felújíttatom.Természetesen ez nem attól szól, hogy spoilereket meg mindenféle hülyeségeket rakatok rá.Hanem arról, hogy kulturált igényes legyen kívül, belül.
Nekem közlekedési eszköz, vigyen A-ból- B-be. Ha a gyerek morzsázik egy kicsit hátul a kiflivel, nem fogok azonnal porszívót ragadni.
Ez nem jelenti azt, hogy nem vigyázok rá! Olajat ellenőrzöm, és amit még kell.
Az a kép találó, ami a fiúk szobáját mutatja! 30/N
Például az én feleségem kocsija ragyog...kívül-belül.
Sosincs egy folt sem rajta, az olaj rendben, az ablakmosó feltöltve, a gumi időben cserélve,állandó teletank.
meg van velem elégedve...csak felveszi a kulcsot és már megy is...sosem kérdezi, drágám, mindent megcsináltál? mert biztos benne.
ad a kocsijára...mit szólnának a barátnői?
Na még egy adalék az igényességhez..
..egy autószerelő/autómentős mesélte(újsághír)
telefonálnak az autómentősnek egy benzinkúttól, hogy egy merci dzsipót kellene elszállítani..
odamegy, egy igényesen tiszta terepjáró mellett állt egy igen elegáns fiatal hőlgy, aki kérte a mestert nézze meg mi lehet a baj?
első ránézésre minden rendben, de még az olajpálcát megnézi rutinból...az bizony nem olajos...ajaj..megkérdezi:
- olajat mikor tettek bele?
-miért? kell? nem mondta senki.
..szóval alig volt három éves, és még nem szervizelték, nem cseréltek olajat..de az autó tiszta volt.
a férjétől kapta, drágám csak használd, a tankolásra figyelj. na, arra figyelt.
persze ez egy legenda. a motorcsere valóság volt.
Apu vagyok. Megmondom miért. Mert anyu úgy gondolja hogy az autók apu dolga. És nem fogja elvinni olajcserére, tisztítóba, műanyagoshoz meg fényeztetni (ezt én törtem meg az övén mondjuk), mert ezek apu dolgai.
apu
"Nálam, ha nagyon kopott már valami belül, akkor kicseréltetem. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!