Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mennyi gondja van az...

Kinek mennyi gondja van az Autójával?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy pl. nekem évente egyszer tuti valami elromlik ez rossz az átlagnál vagy sem ?

2015. márc. 6. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pont nulla. Ezt az autót két évesen vettem három éve. Nem volt még hibája. Az előzőt 4 évesen vettem, 6 évig volt nálam, és egyszer ment ki a gyújtáselosztó.
2015. márc. 6. 19:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik most tűzfalig le van bontva, mert felújítok. Amúgy nincs gondja :D
2015. márc. 6. 19:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Tankolni kell sajnos elég sűrűn (6-6,5 literes fogyasztás). Egyébként semmi ami rendkívüli. (Fiat) Ja de, a csomagtartó ajtó zárja, de azt 20 forintból megoldottam.
2015. márc. 6. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Féltengely csukló, de azt nem nevezném akkora hibának, mert csak kitekerve kattogott, de azért kicseréltem, mert zavart. Kipufogó szétrohadt, leömlőnél és középen is kifújt, komplett cserélve lett. Szelepfedélnél folyatja az olajat, arra szerintem a közeljövőben nézek tömítést.

Mindent egybevetve még semmi komoly gebasz nem volt a verdámmal, persze a kötelezőt mindig megkapta (meg szerelő lévén attól valamivel többet is) és ahhoz képest, hogy odafigyelek rá, egyáltalán nem került sok pénzembe. 98-as Swift, 8 szelepes, 1.3-as.

2015. márc. 6. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Én 15 ezrenként viszem olajcserére és olyankor szoktam kijavíttatni a menet közben felmerülő dolgokat meg átnézetem az autót, ez így kicsit gyakrabban, mint évente esedékes. 16 éves autóról van szó.
2015. márc. 6. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem az autómban meghalt a szíj nyújtója,és most volt a csere:

Olaj filter

Pollen filter

Olaj

Fékek

800€-ba fájt. Igaz,Németországban Lakom.

És Audi Márkaszervíz...

Audi A6 4F

2015. márc. 6. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok az lemaradt hogy 2008 as évjárat.
2015. márc. 6. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Eddig kb 2000km-t mentem vele mióta nálam van és szerencsére semmi gondom vele :)
2015. márc. 7. 10:54
 9/12 A kérdező kommentje:

nekem 2004 es Cliom van 5 éve van nálam

Fékbetétek, féktárcsa, porlasztók, generátor, gömbcsuklók, kerékagycsapágyok, meg persze a kötelező olajcserék szürők akkor ez 5 év alatt sok gondnak felel meg ?

2015. márc. 7. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
ahhoz képest hogy rönó, még hagyján. sok ember van aki a más márkájú kocsijában is kiegyezne ilyen hibákkal.
2015. márc. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!