Sok nő miért nem igényes az autójával?
A családban,illetve környezetemben, a nők nem túl igényesek az autójukkal.
Ki van szakadva a kárpit?Összetört valami belső műanyag?"Jó az úgy"
Meg, általában, kupi van az autóban, smink cuccok szétdobálva a hátsó ülésen...stb
Külső terén sem igényesek.
A nővérem például, be sem jár sokszor a garázsba, meg egyszerűen, nem igényes vele.
Engem ezek a nők autób_zinak tartanak.
Pedig, szerintem ez igényesség.Én igyekszem fenntartani a gyári állapotot.
Volt párszor, hogy parkolásnál meghúzták az oldalát csúnyán.Egyből vittem egy műhelybe megcsináltatni.
Aztán, idén lett 10 éves a Passat, elvittem, lepolíroztattam az egészet, a lámpabúrákat is.A múlthéten meg teljes kárpittisztítást kapott.Illetve, a bőrt is leápoltattam.
Így, olyan, mintha most gurult volna ki a gyárból.
Szerintem, egy autónak,típustól,évjárattól függően, így kell kinéznie.
Nekem ez egy ilyen általánosító kérdésnek érződik: "A férfiak miért nem pakolnak össze a konyhában?"
Van férfiból és nőből is ilyen és olyan is.
Valószleg a nővéred is azért sminkel a kocsiban, mert rohan (munka, háztartás, gyerek?)
Különben sok helyen úgy tartják, az autó rendben tartása a férfi dolga. Az ilyen nők biztos nem "várják el", hogy leállj porszívózni és felmosni.
8. A járművet én sem tuningolom.
Amit csinálok vele, az nem tuning, hanem ápolás.
furcsa érzéssel olvasom az irományod..inkább a dicsekvés topikba kellett volna írnod.
a szép autó kellemes látvány, ez nem is lehet vita tárgya.
azért megnézném egy csillogó autó gazdájának a fogkeféjét, alsónadrágját, cipőjét, használ-e bidét, körmei állapotát, fürdési szokásait..(is)
sok nő nem igényes? ..és a pasik?
amúgy a rosszul beállított fényszórókról, a kívül csillogó, nyugatról behozott motorikusan leharcolt, de frissvizsgás füstölő autócsodákról nem is esik szó. miért?
Én úgy érzem jól magam egy autóban, hogyha "csillivilli".
Tökéletes, karcmentes a fényezés,belül sehol egy kopás...stb
Az első autóm nem volt olyan jó, mint ez.Mégis, rendben tartottam, aki megvette nagyon meg is lepődött, hogy ilyen jó állapotút még nem is látott.
Mert számukra egyszerűen használati tárgy, az a lényeg, hogy elvigye őket ide-oda, és kész. Meg is tudom érteni őket. Egyébként rengeteg ilyen férfi is van, nekik semmi érzelmük nincs az autók iránt.
Aztán vannak az olyanok, mint te kérdező, vagy én, akik imádják az autókat (látom az írásodból), igazából ez sem túl normális hogy mindig csinosítgatjuk, meg költünk az autóra, de ez van, sokfélék vagyunk.
Egyébként én nem csak az autóval vagyok így.
A múltkor a konyhabútor egyik darabja rongálódott meg.
Egyből azt mondtam, vagy asztalos vagy új bútor.Nem maradhat így, mert igénytelenül néz ki.
Az, hogy valaki vigyáz az autójára, az nem jelenti azt, hogy 20 ezreket költ rá. Egyszerűen csak vigyázni kell, hogy ki-beszálláskor ne rugdossuk a műanyagokat, és havonta le kell egy kicsit törölgetni benn.
Akinek csak arra kell egy autó, hogy A-ból B-be eljusson, az nem fog rá úgy vigyázni, mint a válaszolók közül páran, köztük én is. Nekünk az autók nem csak használati tárgyak, hanem egy hobbi is. Én meg alapból is szeretem a rendet, így az autómban is az van.
Nálunk is van a családban olyan autó, amit nő használ, és 4-5 év alatt úgy leamortizálta szerencsétlent, hogy úgy néz ki, mint egy 30 éves lepukkant roncs. Pedig amikor megvettük, és egy másik családtag használta, új állapotban volt. Régebben el szoktam hozni magamhoz, hogy kitakarítsam, de sokra nem mentem vele, mert 2 hét múlva megint tele volt szeméttel meg McDonalds-os krumplival...
Édesanyám viszont vigyáz az autójára, szóval nem általánosítok.
Amúgy meg ha valaki vigyáz az autójára, akkor az esetleges eladás során sokkal több pénzhez fog jutni. Senki sem fog megvenni egy olyan autót, ami tele van karcolásokkal, foltosak az ülései, és ki is vannak szakadva. Egy azonos típusú, évjáratú autóért, amire vigyáztak, akár fél millióval többet kaphat az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!