A gazdagok miért választanak olcsóbb autót vagy modellt?
Az olyanokat sz.rrágónak nevezik.
Nem spórolok a bevásárlásnál, ruhára is költünk rendesen, heti 2-3 éttermi vacsora, 1-2nyaralás. Átlagos házban lakunk ha spórolnánk már vehettünk volna egy sokkal szebbet de nem nagyon izgat. Majd akkor veszek ha ilyen életmód mellett is összejön rá a pénz.
Nem vagyok gazdag de jól élek.
ja egy 5-ös golfom van, majd ha már vacak lesz akkor veszek újat helyette.
Itt is megy a rongyrázás .. A településen akik laknak és úgymond jól megy nekik..a ház nagy egyiknek volvo xc90 másik nissan navara a 3. Volvo c30.. Inkább itt a hazba,méretbe fektettek,mint autóba.
Aztán jön a többi gyökér.. Sima családi átlagos ház.. 5 ös bmw amit kétszer láttam forgalomban,inkább csak a ház előtt áll..vagy a 3-as kombi,amire rájöttek,hogy drága fentartású, de jó és hogy nem dízeleset kellett volna venni,mert nincs khasználva..emellé jött még egy e46-os.. Mondjuk az már nép autónak számít..
Vagy a másik amelyik audi a6 ossal próbálja naggyá tenni magát.
Vagy S merci (w220) esetleg régi bmw ..
Kate Middleton esetében,akkor még nem volt hercegné,úgyhogy családi pénzen lehett volna drágabb kcsi. Állami pénz terén érthető,hogy ne legyen 80 milliós..de mondjuk egy angliai kastély előtt jobban mutat egy 80 milliós Bentley,mint Audi a3-as,denyilván ilyen körökben nem kell autó által meg mutatni,hogy ő valaki..mint az ismeretlennek,aki azzal pröbál felvágni.
Én pl 40 múltam, skoda 120l meg kispolski, zastava amikben felnőttem, van egy G astrám ezekhez képest totál modern.
Vehetnék én X6-ost is, csak semmi értelmét nem látom, az autó nekem munka eszköz, én úgy vagyok vele, hogy az a jó, ha hozza a pénzt, nem az ha viszi... Bele tettem 410ezer km-t, és közben megteremtettem az egzisztenciámat... Amíg ki nem rohad alólam, addig meg nem vállok tőle.
Ismerősöm 900000ret költött a Trabantjára 3 tagú család, 5 autó, +3 céges.
Mindegyik 10 év felett.
1-2 milla nem számit
Amúgy nem értem, hogy az Audi A3 miért lenne gáz?
Egy zsír új A3-as Audi lehet presztízsben nem túl nagy cucc egy A8-hoz képest, viszont mindent tud amit kell!
Baromi kényelmes, megfelelően fel extrázva szop nyal gombot varr, jó motorral meg még eléggé durván is megy, ráadásul relatíve kicsi, így viszonylag könnyű vele parkolni, és jó a futóműve is!
Szóval nem értem miért van ez a kocsi ennyire lenézve, még ha valami régi roncsot írtál volna, de ez egy prémium gyártó kis modellje, nem xar, hanem kis modellje, akinek nem kell batár autó ezt azoknak gyártja, mint az A1-et is, egyik sem rosszabb csak más a célközönség, lehet neki ez tetszik!
írtatok hogy valakik házba fektetnek. Valakik a házukkal akarnak felvágni. Amikor mi elkezdtük felújittatni a tulajdonunkban lévő házat mert muszáj volt már azok a gyilkos tekintetek a szomszédoktól amiket észre lehetett venni. Természetes módon ahogy várható volt másik két szomszéd is hívta magához is a mestereket mert nehogy már az egyiknek szép háza legyen ők meg le legyenek maradva.
Nem csak az autóval csinálják a felvágást. Majdnem mindenki szeret felvágni csak aki álszent az másokra keni hogy mások felvágósak.
Vagy mikor a kazán rész tetejére napelemeket vettünk hozzá akkukat hogy akkor is legyen fűtés ha áramszünet van akkor valaki feljelentett hogy engedély nélkül csináltuk. Kiderült hogy nem is kellett hozzá engedély és mi ezt tudtuk csak az irigy szomszéd nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!