A motorozás a gazdagok hobbija?
Mert mennyibe kerül fenntartani egy 50 köböst?
Amúgy meg legyél gazdag az meg van oldva minden gondod. Februárban kell jelentkezni mérnöknek.
Attól függ mivel motorozol. MZ, Jawa, Pannonia és társaikkal meg lehet oldani olcsón is.
Ha veszel valami nagyteljesítményű gépet, mondjuk egy GSX-R-t vagy R6-ot, akkor bizony fel kell készülni komoly kiadásokra. A motort meg kell venni, fenn kell tartani, gumik, olaj, láncszett... Meg ruha, sisak, lábbeli és csak úgy repkednek a pénzek.
De nem kell hozzá gazdagnak lenni - viszont biztos anyagiak kellenek.
5. vagyok
Még annyi, hogy 2 szerviz eddig 40ezerbe került. Láncspray/lánctisztító 3800-3200 forint 1-1 flakonnal.
Még vettem rá dobot is, illetve egy pár cuccot.
Ez alapján döntsd el, hogy gazdagnak kell-e lenni a motorozáshoz.
Valahogy nekem is ez ugrott be róluk mindig, hiszen a nagymotorosok-nem 50-125Kcm3-többségének van autója is,
a biztosítás, adó, üzemanyag,szervízköltségek pedig éves szinten sokba kerülnek. Egy rendes motor 2-3millió forint alapból. Ha nem is gazdagok passziója,de mindenképpen átlagon felüli jövedelem kell hozzá.
elég szélsőséges példák vannak azért itt.
lehet ám motort venni 500-600ezer ért is,nem csak új literes gsx-r van a világon.
elég sok nem gazdagnak van pl sv650-je.
600ért már veszel simán.
plusz költség még a ruházat,átíratás de bőven 900 alatt meglehet állni.
biztosítás sem eget verő,fogyasztása sem,valamint ugye nem is motorozik az ember egész évben.
3 ismerősömnek is van sv650-egyik sem gazdag.
nyilván egy új bmw s1000rr vagy ducati 1199,vagy harley davidson nem épen egy átlag keresetű ember tulajdona de az nem igaz hogy a motorozás a gazdagok hobbija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!