Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A gazdagok miért választanak...

A gazdagok miért választanak olcsóbb autót vagy modellt?

Figyelt kérdés
Pl Kate Middleton is egy Audi a3-assal járt,most hirtelen ő jutott eszembe..vagy ismerek egy családot a fickónak egy régebbi volvo xc70- e van a nőnek meg egy toyota yaris.. Van 2 vagy 3 házuk a balatonon egy 500 m2-es meg pest megyében is egy talán 200m2 nincs,de nagy.
2016. ápr. 27. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Inkább aza gyakori, hogy a kevésbé tehetősek próbálnak többnek látszani egy jobb autó által.

Aki már egy ideje gazdag az már ezem rég túl van. Vagy nem is érdeklik annyira az autók.

2016. ápr. 27. 09:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek egyszerűen nem fontos az autó márkája, típusa. Legyen megbízható, vigyen el A - ból B- be, egyszerűen nem igényel jobbat. Vagy egyszerűen megszokta, megszerette a régi kocsiját.

Olyan ez, hogy pl. én tudnék venni magamnak karláncot, nyakláncot, de egyszerűen nem érdekelnek, sosem hordtam ékszert. Nem érdekelnek a ruhák, nekem elég a farmer, póló, nincs még lapostévém se, ugyanaz a műsor megy a tízéves régin is, nincs okos telefonom, holott ha akarok, ma vehetnék újat. Nekem megfőzi a kávét a 20 ezer forintos kávéfőző, minek vennék 200 ezer forintosat?

De ismerek olyat is, aki panelban lakik, és közben jó kocsija van. Kinek mi a fontos.

Pl. Svédországban láttam olyat, hogy a jómódú család a húszéves, de láthatólag jó állapotú Volvóba ült be, megszokták, szinte családtagnak számít. Egyszerűen nem státusszimbólum egyeseknek az autó, csak egy használati tárgy.

2016. ápr. 27. 09:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Az is gyakori, hogy egy vállakozó akinek jól megy a bolt vehetne akár új audit amit szeretne is de mégis inkább egy jól felszerelt focust vesz mert a vásárlói/ügyfelei előtt kellemetlen lenne egy drága autó.

Sokan úgy gondolják, hogy aki audit/bmw-t vesz az nem tisztességes, lehúzza a vevőt. Aki megane-nal jár az rendes kereskedő. Persze ez az egész butaságon alapszik de a boltos mégis úgy gondolja jobb ha alkalmazkodik ehhez.

2016. ápr. 27. 09:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert talan pont azert gazdagok mert tudnak szamolni.

[link]

[link]

2016. ápr. 27. 09:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Városi közlekedésre célszerűbb a kis autó... Biztos van elfekvőben valahol egy hétvégi autó...
2016. ápr. 27. 09:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen hihetetlen, vannak akik ésszerűen és nem "minél drágább, annál jobb mentalitással" vásárolnak autót.

Pl- Kate Middleton esetében tipikusan az a helyzet, hogy nem biztos, hogy osztatlan sikert aratna a pénzszórással

2016. ápr. 27. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is 10 éves autóm van de megtehetném hogy Bentleyt vegyek. Nekünk az tetszik ami van mi magunknak veszünk autót.

üdv Lacikirály

2016. ápr. 27. 14:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A gazdagok azért gazdagok mert tudják hogy fogják emg a pénzt... nos az autóvásárlás is egy oylan dolog, hogy mert gazdag nem biztos hogy szorni akarja a pénzét feleslegesen.
2016. ápr. 27. 18:26
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

"A gazdagok azért gazdagok mert tudják hogy fogják emg a pénzt"

Ez nem így van.

Akihez nem megy be sok pénz az spórolhat bárhogy sosem lesz gazdag.

2016. ápr. 27. 19:40
 10/17 anonim ***** válasza:
62%

A gazdagok nem is a 100 forintosok elköltésében fogják vissza magukat, hanem a milliók, több tíz milliók, vagy milliárdok elköltésében.

Ebben nagyon jó volt Henrietta H. Green aki dollár milliomos volt de még magától is megvonta a pénzt. Annak ellenére hogy nagyon gazdag volt a szegény negyedek olcsó albérleteiben húzta meg magát és melegvízre is sajnálta a pénzt. Most is sok gazdag van akikről soha nem hinnéd el menyire fukarok.

2016. ápr. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!