Ebből a keretből milyen lehetőségek vannak?
Húszas évei elején járó fiatal vagyok, kb 7-800 ezres keretem van egy autóra. A kérdés az lenne,hogy ennyiből milyen fiatalemberhez illő autót érdemes vásárolni,olyat,amivel azért lépni is lehet,de azért nem eszi le az ember gatyáját,jó a szervízháttere,nem drága javíttatása. Azzal nyilván tisztában vagyok,hogy kompromisszumot kell kötnöm.
Bármilyen javaslatnak örülök.
A keretből vonjál le 200ezret, az kell majd a vásárlás utáni kiadásokra (kötelező biztosítás, átíratás költségei, vezérlés, olaj, szűrők cseréje, kisebb javítások)
A maradék összeg, ami ezek szerint 500-600ezer forint lehet az autó ára, nézd meg a kínálatot....
Ennyiből ne akarj BMW-t, Audit, de lehet egy pofás G Astrád, vagy valami hasonló.
Attól függ mi az a nem eszi le a hajadat kategória.
Szerintem Golf IV jó választás.
Ha bírod a plusz néhány litert akkor 1.8T, vagy 110-116 lóerős TDI, PDTDI, ezek kevesebbet esznek és nyomatékosak, megbízható strapabíró kocsi mindegyik motorral. Csak meg kell nézni alaposan és jót venni.
G astrat már javasolták, szerintem jó autó, van a családba (1,4 benzin) 10 év 300 ezer km olcsó az alkatrész megbizható, van sok bontott dolog is. Tipus hiba a kormányon a duda gomb kilyukadása, a váltó gomb bőrjének szétkopása, ülések kiszakadása 200 e kilóméternél, ami szerintem nem normális. Nekünk volt nissan primerank is azt az autót is tudom javasolni, több kényelmet ad, viszont a karbantartása drágább. Cserébe még annyit se romlott el nekünk mint a gastra, pedig 200 ezer km-el vettük és még 120 ezret használtuk.
Mazda 323-as is célra vezető autó lehet, rozsdára utóbbi kettőnél már igen figyelni kell,de megbizhatóak. De akár egy ford fiesta, vagy egy jobb suzuki is jó választás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!