Gépkocsivezetőként nehéz elhelyezkedni? Milyen lehetőségek vannak?
21 éves vagyok, egy érettségivel.
Futárként dolgoztam egy ideig, ott egyedül a fizetés tetszett, de utáltam (mindennap 12 óráztam szinte, vagy legalább heti 6 napot ,-a napi 10-15 ezer megvolt)
Aztán beiratkoztam egy OKJ-ra, de ez akkora vakvágány, ezt nagyon elszúrtam, annyi ráépülő képzésen kell majd részt vennem,hogy normális fizetésem legyen, ráadásul a kedvem is egyre inkább elmegy a szakmától.
Az autókat szeretem, vezetni még inkább, tehát valami gépkocsivezetőként képzelem el a jövőm.(később kamionsofőr is szóba jöhetne)
Egyenlőre csak B kategóriám van.
Szívesen lennék pl. áruszállító belföldön, vagy bármi ilyet csinálnék, csak ahogy például néztem a jófogáson elég tróger hirdetések vannak, vagy ha nem tróger akkor 6 féle önéletrajz, 8 féle tapasztalat meg 50 éve igazolt sofőr kell,hogy legyek GKI-val, meg miegyébbel tehát a nagy résznek nem felelek meg.
Persze még csak felületesen néztem át őket, beleolvasgattam, de nem tűnik könnyűnek az elhelyezkedés, ételfutár meg nem szívesen lennék ismét.
B kategóriával csak tróger munka lesz.
Mert az rengeteg embernek van, nem is kell sokat fizetni ha nem tetszik a dolgozónak azonnal van helyette másik.
C kat magyarországon nem leányálom, fizetés sem magas.
C+E nemzetközi az jó pénz( akár 500E) de eltölthetsz 4-5 hetet a kamionban aztán 1 hét itthon. Ez milyen élet?
Esetleg 1-2 évre ha nincs jobb aztán a spórolt pénzből csinálni valamit. Pl venni egy földmunkagépet és azzal dolgozni itthon, van rá kereslet és jó pénz.
Szerintem.
"B"-s jogsival ne is várj csodákat!
Az szinte mindenkinek van már...
Esetleg pizzafutárnak ,vagy alkatrész beszállítónak tudsz elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!