Autó iparban szeretnék elhelyezkedni és érdekelne hogy melyik járművön lehet jól megtanulni szerelni, (simson/lada)?
először ladákra gondoltam de ilyen benzinár mellet nagyon felejtős...utána meg jött hogy inkább egy simsont kéne venni...melyiken lehet több mindent megtanulni..pl:hogy működik a karbi, motor,stb......ár/érték arányban melyik éri meg jobban?...de inkább ilyen rozsdásabb fajtákra gondolok amin sok a munka van....hegesztés, festés, olajozás, zsírozás stb...
köszi a válaszokat...amúgy 16 éves fiú vagyok...(10.-es)
Ha szerelő akarsz lenni akkor ezek közül bármelyik jó kezdésnek, a modern elektronikával műszerek nélkül úgysem tudsz sok mindent kezdeni otthon (OBD rendszerek, oszcilloszkóp, egyéb mérőműszerek, nem sorolnám, hardveres és szoftveres téren is milliós összeg, plusz nem is tudnád használni gyakorlat nélkül), ezt csak tanfolyamon (ha van) vagy iskolában (ha tanítják) tudod megtanulni.
Ha pedig tervezéssel vagy gyártással szeretnél foglalkozni ahhoz minimum egy gépészmérnöki diploma kell, utána meg mázli hogy pont ilyen területre keressenek embert.
Szerintem teljesen rossz irányba tapogatózol!
Ha az elektronika és az autógyártás érdekel, akkor tanulj autóvillamossági szerelőnek, aztán helyezkedj el valamelyik magyarországi autógyárban (Mercedes, Suzuki, Opel). Közben tanulj tovább, és próbálj meg bekerülni egy fejlesztő csapatba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!