Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik Mercedest vennéd...

Melyik Mercedest vennéd (lentebb a lehetőségek)? Szerinted melyik a jobb és miért?

Figyelt kérdés

ML 430 [link]

S 500 [link]

C 320 [link]

2015. szept. 26. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

C320-at, de inkább E-klassét vennék, vagyis E320-at. Az S-klasse-t is elfogadnám, illik is hozzá az az 5000-res benzines, de azért félnék tőle, hogy mi baja lehet majd, és tankolni sem bírnám. Ez az ML vonal nem igazán jön be, és ez a motor ezzel a kasztnival szerintem nagyobb benzintemető, mint az S500.

Azért ebben a kategóriában átgondolandó a dízelmotor, szívem szerint egy 320 CDI-t vennék, de te csak benzineseket tettél be.

2015. szept. 26. 13:28
 2/3 Koaxk Ábel ***** válasza:
0%

Ezek közül egyik se kéne.

Amúgy a C osztályos Mercedes-t választanám, ha nem ilyen őskövület lenne, de ha csak ez a 3 alternatíva van még mindig a legésszerűbb döntés.

Az ML szerintem totál értelmetlen autó. Mint általában a SUV-ok meg az egyéb kamu terepjárók.

Az S osztályt meg indokolatlan drága fenntartani, vagizni meg már úgysem lehet vele, mivel öreg mint az országút.

2015. szept. 26. 13:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Pedig az ML felé húzok. Értelmetlen lenne ha egyedül, üresen használnám, de egy hangár van hátul, amit ki is használnék. Egy Vito még jobb lenne ebből a szempontból, de az valahogy nem az én világom.
2015. szept. 26. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!