Audi, BMW vagy Porsche?
1-es. Legszívesebben Porschét vennék, mert annál jobb építési mód nincs, de nehéz, mint a sár, meg bugyután néz ki a csipás szemeivel, és horror bármi szervíz rajta. A BMW meg esetlenül mozog, nekem érzéketlennek tűnt, nem igazán sportos a mozgása, inkább krúzolós a feeling. TT-hez még nem volt szerencsém, de az 1,8-as motorról olvastam hideget-meleget, ám nagy előnye a szememben a quattro, azaz télen sem kell ponyva alá tenni.
2-es. Ott áll, hogy roadster. De ha valaki kicsit ismeri a típusokat, 3-4 misi között csak a TT, a Z4, meg a 986 Boxster van.
Én elméletben a Porsche Boxster-t venném, mert szerintem ebben a kategóriában ő az etalon.
Anno én is szemeztem vele, de totalcaron népítéletbe rohadt durva javítási költségeket írnak, úgyhogy én letettem róla gyorsan és visszatértem a földre.
Amúgy nekem a TT túl nőies forma, akkor már inkább a Z4-es!
Viszont gondolom neked a vezetési élmény számít és akkor a z4 is meg a boxster is tényleg nagyon jó választás. Az s2000-et is elég jó vezetni, de kívülről az szerintem nem fogható a Porschehez meg a bmw-hez.
A nissan 350z is jó még, de a cabrio nem tudom, hogy mennyire jönne ki ennyiből.
A BMW az tucat és divatautó lett, mondom úgy hogy nekem is az van, de én csak a hátsó kerék miatt vettem. Amúgy neked kell, hogy tetszen hiszen magadnak veszed, amúgy ezek a kocsik amiket felsoroltak nem túl erősek, az audi az 1.8-as motorral meg ilyenekkel szerintem vicc...
Inkább néz cabriokat abból már majdnem tudsz venni egy e46 M3-at ami 343 lóerővel elég jó élményt tud nyújtani, vagy a konkurens cégek által forgalmazott 250 lóerő feletti cabriók szerintem jobb élményt nyújtanak, mint az eddig felsoroltak.
De ha mindenképp roadstert keresel akkor a Porsche, mert az mégis csak egy Porsche attól függetlenűl, hogy gyenge, de nem mindenki ért hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!