Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy sport/élmé...

Szeretnék venni egy sport/élmény autót?

Figyelt kérdés

Nos szeretnék venni egy Soprt/élmény autót és egy Porsche Cayman-ra gondoltam.

Mi a véleményetek úgy álltalánosságbsn egy Porsche cayman 3.4 ről ?

2008 as évjárat 295 ló.

2016. febr. 5. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Gonosz,zajos,szép. Kéne.Az ára.Rohannék a bankjegyekkel egy Subaru WRX-ért
2016. febr. 5. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:

A véleményem(már ha nem kamu a kérdés)hogy rossz helyen érdeklődsu!Az ide írkaáló emberek kb 99%-a max a need for speedbe látott ilyen autót,nem hogy véleményt mondjon róla!

Vagy most olyan velemenyekre vagy kivancsi ,hogy szép/tetszik stb. ..??

2016. febr. 5. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyik problémát előttem már leírták.

A másik az, hogy mindenkinek máshol kezdődik az élmény. Van akinek mindegy, hogy mit vezet már a vezetés maga egy élmény.

Van aki a veteránozásért van oda.

Vannak akik a kis súly- viszonylag kevés lóerő(150-180) jelenti a sport/élmény autózás netovábbját.

Van akit a nagy tömeg-viszonylag kevés lóerő éltet és mehet a cruze-olás.

Van akit csak a csillagászati lóerők és Nm-erek repítenek a fellegekbe.

Mivel még életemben nem láttam 10 m-nél közelebbről még Porsche-t se így csak annyit tudok mondani, hogy valakinek ez az élmény, lehet neked is, de az biztos, hogy kevesebb pénzért id tudsz olyan autót venni amivel élmény lesz közlekedni. Hidd el egy 2-3 milliós autó után is megfordulnak az emberek ha ritka és/vagy különleges, sőt...

2016. febr. 5. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz Cayman-t nem, de hasonló évjáratú 911-est vezettem. Első alkalommal valami baromi jó volt, nem ilyen autókhoz szoktam. Viszont egy ilyen kategóriájú kocsinál (legalábbis nálam) ez egy múló állapot. Kb. a tizedik levezetett óra után már az sem mosolyogtatott meg, ha nagy gázzal közlekedtem. Ilyen téren én nem tekintem élményautónak. Volt szerencsém egy Mitsubishi Evo VIII-t is használni, nagyjából egy hónapja. Ez már nem alap volt, a tulajdonosa otthon alakítgatja szépen lassan (jelenlegi állapotában olyan 270 lóerő, kereken mérve). Ég és föld a két említett autó között a különbség. Kanyarsebessége valami brutális. 30km/h órával való gurulás is élvezetes, a Porsche-ben már-már nem volt meg az az érzés, hogy én irányítom az autót.

Egyszóval, ha sport/élmény autó, akkor Rally autók közül érdemes válogatni. Szerintem fontos az, hogy ki tudd próbálni hosszabb időn keresztül a megvenni kívánt járművet, lehet nagyot fog változni az eddig kialakult nézeted.

2016. febr. 5. 16:27
 5/6 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nekem ezzel a kérdéssel egy bajom van, jah nem kettő...

1. Vagy totál troll kérdés, és erre matyizik a kérdező.

2. Megteheti, hogy ilyet vegyen, akkor meg külön szánalmas, hogy itt próbál egy kicsit arcoskodni vele, amolyan álvergődésként, hogy most mi legyen...

Amúgy viccet félretéve én is nézegettem Porsche-kat, szemeztem az "olcsó" Boxster-ekkel de amikor totalcaron olvastam, hogy a fél milliós szerviz az nem ritka, akkor letettem róla.

Szóval ha a vételáron kívül, nem gáz, ha levesznek a szervizek akkor egészségedre.

2016. febr. 5. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy nézz el márkafüggetlen autós találkozókra vagy ha tetszik a Porsche akkor keresd a márkaklubot.

Porsche Club Pannonia néven én alapítottam és elnököltem is egy kis ideig. Minden évben vannak rendezvények. A facen is fenn van. Fel lehet iratkozni. Lehet tulajokkal beszélgetni. Tapasztalat csere stb.

Nekem volt 924, 944, 911 és Boxster. Ha vannak kapcsolatok akkor élhető dolog. Nem fog senki lehúzni.

Én a magam részéről Porsche párti vagyok. Bár sok érdekes autót próbáltam vagy utaztam benne. De persze nem rossz irány a rallye jelleg sem. Egy WRX vagy egy Mitsu Evo pl. Vagy az élmény roadsterek mint a Honda S2000 az MX5, Toyota MR2 stb.

2016. febr. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!