Ültetek már tandem kerékpáron?
Figyelt kérdés
Kivel ültetek fel rá? Milyen élmény volt? Kivel ülnétek fel rá szívesen? Mekkora távot érdemes vele betervezni?
Bizalomépítést, kapcsolatépítést mennyire segíti a rendszeres tandemezés?
Elől vagy hátul nagyobb kihívás ülni?
Esetleg 3 vagy több személyes tandemet is próbált valaki?
2015. jan. 3. 14:53
1/2 anonim válasza:
nem ülök olyan kétkerekű járműre amit nem én irányítok, egy vak ismerősömmel pedig rendszeresen tandemezünk, nem nagy szám pontosan ugyan úgy működik, mint egy bicikli.
2/2 anonim válasza:
Igen,ültem,hátul.
Magam nem kerékpároztam volna egyedül,nehéz az egyensúlyom megtartani,túlságosan oda kellene figyelni,hogy egyáltalán haladjak.
Hátul ülve viszont csak tekerni kell,nem kell figyelni,hogy egyenesen maradjon a kormány,meg az út buckáira,lehet még körbe nézegetni is.
Csak olyan ember mögé ülnék föl,akiről biztos vagyok benne,hogy vigyáz,hogy ne legyen bajom veszélyhelyzetben .
Többeset még nem is láttam,csak tévén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!