Melyik a jobb kocsi, Opel calibra vagy Porsche 924?
924 a jobb, még a sima 924i is jobb.
Árat meg valóban tegyük félre, mert a jó 924i 800eFt és felfelé egy 924s vagy 924turbo mégtöbb a 924 gt vagy gts/gtr meg milliókban is sok sok darab.
egy a gond jó álapotú 924 már csak kintről hozható be borsós áron annyiért meg inkáb kintről egy 944 -t hoznék be.
ezt én is tudom, meg akkor már porsche motoros 944 ami fényévekkel jobb :D
na de 4 soros vagy v8 motos?
tömeglóerő, lóerő, nyomaték?
végsebesség?
gyorsulás 0-100,0-200?
haveromnak opel calibra van, viszont én porsche szerelem vagyok, valószinűleg csicska porscheval kezdem, nem egyből a 10 milliós 964-el, amúgy meg boxster a kedvencem de annyi pénzem sincs.
Tudjuk mi, hogy az egy hulladék rozsdaboglya Opel, viszont ha a nyers adatokat nézzük, akkor egy Calibra turbos Calibra oda-vissza veri a 924i-t, 924S-t és a 924 turbot, ráadásul összkerekes is.
Sosem lesz egy Porsche az tény, de ezt a Porschet a Hungaroringen gond nélkül megenné.
A 944 S2-t,Turbot és Turbo S-t viszont már nem. Egy 928S-t, GT stb meg már nagyon nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!