Kerékhegyi károly kérdése:
Vettem egy új Ford FOCUS Combit! Valóban kell olajat cserélni 2000 km-nélkül?
Figyelt kérdés
Az autót 2015- Májusban gyártottak én viszont ez év Március 17-én vettem, a kereskedő azt mondja hogy 2000km-nél le kêne cserélni az olajat mert sokat állt az autó! A csere intervallumát 20 000km vagy egy év, ezt mondták, valóban így van vagy csak egy kereskedői fogás?
Cseréljék olajat vagy ne?
2016. ápr. 19. 13:34
11/12 anonim válasza:
Így van Johny!Számból vetted ki a szót!A tapasztalt buszsofőr dologot nem nagyon értem.Most ezzel akartál nagyot írni hogy buszozol?A egy kicsit is tudsz normálisan gondolkodni akkor mihamarabb kicseréled.Még valami:a szűrőt is cseréltesd!Vagy ha ráérsz fölteszel itt a gyakorin. még egy kérdést hogy ilyen esetben ajánlják-e cserélni a szűrőt is.
12/12 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, természetesen az olajcsere mellett vagyok én is csak kiváncsi voltam a véleményekre! Na és a viszkozitásra!
2016. máj. 5. 04:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!