Audi A4 1.9 tdi '98-99 évjáratig, Ford focus 2000-évjárat körül 1.8 benzin és a 2. 0 körüli diesel, Skoda octavia szintén 1.9 tdi?
Felsorolt autók közül kinek milyen tapasztalata van?
Főként városban lenne használva illetve nyáron balatonra vagy esetleg horvátokhoz elmenni melyik?
Szervizelés, fogyasztás ilyenekre lennék kíváncsi.
Ha nem normális választ írsz légyszíves ne írj semmit
Volt Ford focusom 1.4 benzin de nehéz volt a kis benzinesnek a karosszéria és eléggé sokat tudott enni
Ezért gondoltam az 1.8-ra mert ha úgy van szedi is a lábát meg a súlyhoz pont jó lenne talán.
Elsősorban dízelt szeretnék mert hosszabb távra mondjuk horvátba vagy ilyesmi azért mégis csak kevesebbet enne
Mennyit mész városban?
mert ugye nincs sok értelme évente 50 hetet nyúzni a dízelt városban, az egy hetes horvát út miatt.
Ford dízelt inkább ne
Eddig sokan az audit mondták
1.9 tdi napi átlag 50-100km környékén használnám. Vagy valami ötlet 1millió maximum. Fenntartási költségek se legyenek égbeszökőek de ne is egy Suzuki legyen. Volt Suzukim imádtam de nemrég volt egy balesetem a fordal és akkor megfogadtam, hogy Suzuki nem kell mert ha ott azzal vagyok nem szállok ki. Még amin gondolkozom az a v40-es Volvo.
w124 mercedes?
1.9 sima diesel semmi turbo semmi extra
vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!