Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A4 1.9 tdi '98-99 évjárat...

Audi A4 1.9 tdi '98-99 évjáratig, Ford focus 2000-évjárat körül 1.8 benzin és a 2. 0 körüli diesel, Skoda octavia szintén 1.9 tdi?

Figyelt kérdés

Felsorolt autók közül kinek milyen tapasztalata van?

Főként városban lenne használva illetve nyáron balatonra vagy esetleg horvátokhoz elmenni melyik?

Szervizelés, fogyasztás ilyenekre lennék kíváncsi.

Ha nem normális választ írsz légyszíves ne írj semmit

2015. nov. 19. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét tapasztalatom, de jártas vagyok a témában. Én nem vennék 15-16 éves prémium turbó dízel autót az biztos, ellenben még is csak dízelt tartanám testhezállóbbnak, mert az 1.8-as benzines városban 1,5 annyit enne, mint az 1.9 tdi vagy egy kisebb benzines is szóba jöhetne. Városba felesleges 1.8 benzines gép.
2015. nov. 19. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Volt Ford focusom 1.4 benzin de nehéz volt a kis benzinesnek a karosszéria és eléggé sokat tudott enni

Ezért gondoltam az 1.8-ra mert ha úgy van szedi is a lábát meg a súlyhoz pont jó lenne talán.

Elsősorban dízelt szeretnék mert hosszabb távra mondjuk horvátba vagy ilyesmi azért mégis csak kevesebbet enne

2015. nov. 19. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mennyit mész városban?

mert ugye nincs sok értelme évente 50 hetet nyúzni a dízelt városban, az egy hetes horvát út miatt.

Ford dízelt inkább ne

2015. nov. 19. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor mondanám, hogy Ford Focus ha abból legalább 2004-est vennél. Így az Audira szavazok.
2015. nov. 19. 20:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Eddig sokan az audit mondták

1.9 tdi napi átlag 50-100km környékén használnám. Vagy valami ötlet 1millió maximum. Fenntartási költségek se legyenek égbeszökőek de ne is egy Suzuki legyen. Volt Suzukim imádtam de nemrég volt egy balesetem a fordal és akkor megfogadtam, hogy Suzuki nem kell mert ha ott azzal vagyok nem szállok ki. Még amin gondolkozom az a v40-es Volvo.

2015. nov. 20. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:

w124 mercedes?

1.9 sima diesel semmi turbo semmi extra

vélemény?

2015. dec. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!