Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus I.2000,1.6 benzin...

Ford focus I.2000,1.6 benzin 16v Hüppög a motor, de miért?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hátha valaki tud nekem segíteni, vagy találkozott ilyennel, mert 3 autószerelő nézte meg és fingjuk sincs mitől lehet. Indítás után, mikor beáll az alapjárat, elkezd hüppögő hangot kiadni a motor, és a levegőszűrőnél és a hátsódobnál lehet hangosan hallani. Minden hüppögésnél , mintha egy századmásodperc erejéig leesik a fordulat, alig észrevehető csak berezzen a kocsi, mintha a szive dobogna. Pillangószelep kitisztítva, légtömegmérő jó, kipufogórendszer kijavítva de semmi. Csinálja tovább. (2000, 1.6 benzines 16v 1es fóka). Aki tudja a megoldást annak fizetek egy sört !!!

2016. ápr. 17. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Diagnosztika, élőadat is volt? Vagy csak föléhajolt valaki?
2016. ápr. 17. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Én a gyújtáson mennék tovább. Kábel lehet átütött, vagy az elektronika is vacakolhat.

A lényeg hogy valamelyik henger néha kihagy szerintem ahogy leírtad. Hibakód volt olvasva? Csak mert nekem az egy évvel öregebb 1.6-os már egész sokmindent eldalol egy sima univerzális olvasóval is, hogy mikor volt túl szegény a keverék, meg hogy mikor volt esetleg melyik hengeren gyújtás probléma.

2016. ápr. 17. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 17. 23:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a volt főnököm azt mondaná hogy lehet hogy a holtponti szenzor hedereg.:)
2016. ápr. 17. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Novoth Tibi, ha már annyira reklámozzák?:D Ő kifejezetten szereti a megoldhatatlannak hitt dolgokat. :)
2016. ápr. 17. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

5

ja. Vagy bármilyen épkézláb szerelő aki többre képes a cigarettafüst motorra fújásánál.

2016. ápr. 18. 00:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Élőször is köszönöm a tippeket, utána járok. A másik hogy a generátorom szarakodik, kevesebb feszültséget ad le mint kéne( alig észrevehető) esetleg olozhatja ez is?
2016. ápr. 18. 10:16
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Okozhatja.

Először azt old meg.

2016. ápr. 18. 15:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Generátorom hibátlan !!!!
2016. máj. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!