Most veszem, majd meg első az kocsim. Milyen kocsit ajánlanátok 800 ezer-1,2 millió között, természetesen használtat? (többi lent)
Francia autókat szerintem is kerüld ha lehet, foleg elso autoként.
Fordbol kizárólag benzinest, mert a tdci motorok Peugeot motorok.Vezerles tipushibaval....
Helyedben japant vagy németet választanék.
A honda civic tényleg jó választás, de ne 1.5 vtec-et mert a boyracer haverok lerugtak kitapostak ahogy illik , , nehéz talalni jo allapotut.
Úgyszintén a 4es golf tdi-t is.Jo magamnak is ilyen van..fel evet kerestem mire talaltam egy patika allapotut. Helyedben elso kocsinak vennék egy jo kis vw passatot 1.6benzinest vagy ford fiesta, toyota corolla, , opel astra, vagy valami hasonlot..egy alap verda kell neked mert kezdő jogsis vagy és lehetséges hogy kart teszel benne(nem minosites vagy sertesbol)..akkor viszont eleg lenne egy 400ezres auto is hogy megtanuld kezelni..gyakorlatot szerezni :)
Nekem volt 307-em. 1,2 millió volt, de semmi gondom nem volt vele, nekem bevált. 2.0HDI 90LE dízel.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!