Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piaggio Zip 50 benzincsapnál...

Piaggio Zip 50 benzincsapnál el kell zárni a benzincsapot. Valahogy meg lehet oldani, hogy ne kelljen?

Figyelt kérdés
Vettem egy régi 98-as évjáratú Piaggio Zip 50 robogót. Teljesen jól működik, de amikor leállok vele, el kell zárni a benzincsapot. Ha nem zárom el, akkor sem folyik el a benzin, csak nehezebben indul. Lehet ezt a csapelzárást valahogy kiváltani? Valami olyanra gondolok, ami ha leveszem a gyújtást, akkor elzár a csap, vagy valami olyan, ami gondoskodik róla, hogy ne zabáljon be.
2016. ápr. 18. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát elég bonyolult lenne, de megoldható lenne egy iylen csap, csak kérdés, hogy meéri annyit szórakozni vele?
2016. ápr. 18. 10:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Mágnesszelep nekem is eszembe jutott, de benzinálló kivitelben drága lenne. Valami egyszerűbb megoldásra gondoltam, ami valakinél már bevált. Sajnos a vacuumos benzincsap sem jó, mert ez még nem olyan kiépítésű moci. Az pedig nem lett volna drága.
2016. ápr. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!