S. O. S. Szervóba tölthetem a hajtómű olajat?
Figyelt kérdés
Elkezdett fura hangot adni a szervó amikor teljesen kitekertem a kormányt. Megnéztem a szervó olajszintjét és teljesen a minimum. A helyezt pedig, hogy van itthon megmaradva az autó tipushoz ( peugeot 307) való hajtómű olaj.Az lett a váltóba rakva javítás után. Pótolhatom azzal a szervó olajat, hogy a szint meglegyen? Nem csináloknagyobb kárt? Mert olvastam olyat, hogy a két olaj különböző akkor nincs kenés meg ilyenek.. És még ma meg kellene oldanom ezt a dolgot.2016. ápr. 17. 11:12
1/6 anonim válasza:
Dehogy töltheted bele.
De a minimum szint sem pánikhelyzet. Mehetsz vele így is.
2/6 anonim válasza:
Vegyél bele való olajat, akár atf-et is, nem egy nagy összeg, ne töltsd bele azt ami neked van, nem lesz jó. A minimum szinttől nem kellene fura hangot adnia.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! Nem tudom, csak igy raktam ossze a kepet,hogy keves az olajszint. Vegeredmenyben akkor 'hasznalhatom' az autot meg 1-2 napig?
2016. ápr. 17. 11:51
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod.
Ha alkalmad lesz mutasd meg egy hozzáértőnek azt a hangot.
5/6 anonim válasza:
4 még
Ja és ne önts bele semmit addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!