Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez mindenkinél így van vagy...

Ez mindenkinél így van vagy ennyire béna vagyok?

Figyelt kérdés
Megvan a kresz-em és megyek jövőhéten vezetni. Anyu kivitt az utcába gyakorolni, de nagyon béna voltam. Lefulladtam 4x és így most kicsit elkeseredtem. Abban reménykedem hogy az oktató majd normálisan megtanít. De félek hogy mindig ilyen béna maradok és nem fogok majd tudni megtanulni vezetni. Nektek hogy ment elsőre? 18/L

2016. ápr. 16. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:

nyugika! mindent meg lehet tanulni ezt is! senkisem ugy születik hogy azonnal megy minden,gyakorolni kell és menni fog! Lehet eleinte döcögös lesz, de legyél türelmes mindenkinél más a tanulási fázis, rá fogsz érezni hogy a

kuplungot lassan fel engedve hol az a pont ahol el kezd

fogni indulna a kocsi, aztán ez majd lassan rögzödik csak gyakorolj ha van lehetöség minél többet!

2016. ápr. 16. 12:40
 2/4 veterán vas ***** válasza:

Nyugodj meg, nagy valószínűséggel semmivel nem vagy "bénább" mint azok, akik szintén most kezdenek vezetni. Az a baj, hogy mindenkinek a környezetében vannak olyan okostojások, akik elmesélik, hogy ők már akkor milyen jól vezettek, amikor még járni sem tudtak. Ezzel borzalmasan lerombolják egy kezdő önbizalmát.

Ajánlat:

Minden tippet, jó tanácsot hallgass meg, köszönd meg, de felejtsd el.

Csak két dolgot tarts szem előtt!

Az egyik: hidd el az oktatónak, hogy meg fog tanítani(mert ez a dolga)

A másik: bízzál önmagadban.

Menni fog. :)

2016. ápr. 16. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Idővel belejössz.
2016. ápr. 16. 19:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma mentem még egy csomót és ezerszer jobban ment :) köszönöm a bíztatásokat.
2016. ápr. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!