Reménytelenül béna lennék? Én nagyon úgy érzem.
Figyelt kérdés
16 órát vezettem eddig,e egy alkalom kivételével az összes katasztrofális volt és semmit sem fejlődök.Mindennel gondom van.Elindulással,váltással is sokszor,fékezés abszolút nem megy és a kanyarodások sem.Nem érzem azokat a finom különbségeket a pedáloknál vagy nagyon nyomom a féket vagy egyáltalán nem.Azt mondta ma az oktató h ennyi óra után már azért ennél jobban kéne mennie.Itthon sajnos nem tudok gyakorolni és csak heti egyszer tudok menni vezetni mert az oktatóm csak úgy ér rá.Sokan mondták h cseréljem inkább le mert ez nagyon kevés de sztem másnál se menne jobban.Van itt vki aki ilyen szinten béna volt és mégis összejött neki a jogsi?2016. jan. 20. 21:42
1/1 anonim válasza:
Az édes kevés hogy összejön a jogsi, mert majd a sokadik vizsgán esetleg átrugdosnak, meg kell tanulni vezetni. Ha kell vegyél több órát vagy másik oktatót, vagy kisebb lépésekben haladjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!