Ha gyerekként gyakorlok vezeni eldugott helyen földúton az majd segít a jogsinál?
énis szoktam néha vezetni, már 7 éves koromtol tudtam most meg már kézifékkel kanyarodok stb...
csak a kreszt azt be kell magolni azt nem lehet gyakorolni.
Nem hátrány, legalább a rutin jobban fog menni. Én a tanfolyam előtt már vezettem autót, nem közvetlenül előtte hanem mondjuk fél évvel vagy egy évvel előtte és kb 10 km-t tettem meg összesen.
Amikor az első rutin órán volt akkor megkérdezte az oktató hogy vezettem e autót. Mondtam hogy igen erre ő hogy akkor indítsam be a kocsit, tegyem egyesbe és induljak el, kezdjük csinálni a feladatokat.
Már ezzel hogy nem kellett elmagyaráznia azt, hogy a sebességi fokozatok hogy vannak az autónál, mi a kuplung(bár KRESZen említették) már egy órát megspóroltam.
Az aki úgy indult neki hogy még autót soha se vezetett, az előtte gyakorolta az oktatójával az elindulást és a megállást. Nekem az elindulást se okozott gondot mert dízeles volt az oktató autója, talán egyszer-kétszer előfordult hogy leugrottam a kuplungról:D
hát,én 13éves korom óta heti szinten vezettem a kisteherautónkat(erdő,mező,ide járj-oda járj...)
volt egy kis megszokásom hogy mit hogyan..
most novemberbe jártam vezetni,oktatóm néha nem örült ennek-annak...
de előnyös szerintem,mer kezelni tudni fogod az autót
szerintem nem az hogy baj de eldugott helyen nem annyira passzol...
hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!