Milyen meséket imádtatok régen gyerekként?
Már nem vagyok gyerek, de még mindig szivesen elnézem a meséket :D sőt, imádom őket!! :) Kicsi koromban egyenesen odavoltam:
Scooby-doo
Dexter laboratóriuma
Flúgos futam
Pindúr pandúrok
A suli fantomja (ez a tv2n ment, de akárkinek megemlítem, senki sem emlékszik rá ://)
A szünet
Tom-Jerry
Papirusz (azt hiszem ez volt a címe, Egyiptomban játszódott, egy fiatal fiúról szólt)
Hupikék törpikék
Kacsamesék
Gumimacik
Minden kutya a mennybe megy
Micimackó
Ti milyen mesékre emlékeztek, amiket régen adott a tv (tv2 és rtl csatornája)? Mert hiába gondolkodom, nem jut eszembe semmi, pedig én szinten mindet néztem :DD segítsetek lécci :))
Hát azt nem tudom ezek mentek e rtl-en meg tv2őn de ezeket szerettem még:
Dr. Bubó
Süni és barátai
Balu kapitány kaladjai
Kukori és Kotkoda
Mézga család
Nils Horgerson
Vizipók csodapók
Nekem nagy kedvencem volt az Ezüst Nyíl asszem ez ment m1en is, de én videóról néztem mindig. Meg sok sok Disney-t :)
Magyarul egyáltalán nem találom.
Port. Hu-n egyszer feltettem ezt a kérdést, az egyetlen válasz csak egy trolltól jött, eleve nagyon utáltam, az ostoba válasza pedig ez volt: "Tűnés slayer szenny!!!" Kis mocsok f..szkalap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!