Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Titeket hívott az oktató?...

Titeket hívott az oktató? Vagy ti kerestétek mert titeket is cseszett hívni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem akik sikeres kresz vizsgát tettek mostanában,titeket az oktató keresett?

Mert nekem telefonba azt mondta ha megkapja a vezetési kartonom felhív de már kiderült pár napja átvette s mégse hívott még.Miért?

2016. ápr. 13. 21:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Holnap felhivom ez lesz itt a megoldas:)

De koszi szepen mindenkinek a valaszokat!

ment a zöld kéz

2016. ápr. 13. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:

Az előzőek többségével ellentétben anno én hozzád hasonlóan felhívtam az oktatómat, egyeztettünk, és mondta, majd keres, ha elkészült a vezetési karton.

Hívott is néhány nap múlva, és a későbbiek folyamán is mindig ő hívott olyan esetekben, amikor nem tudta az óra végén megmondani, mikor lesz a következő vezetésünk.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden oktatónál így működik. Fel lehet hívni, udvariasan érdeklődni, elfelejtkezett-e rólad, vagy sok a tanulója, nincs ideje (ilyen is van).

2016. ápr. 13. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Ahogy már előttem is írták, az oktató is emberből van.. zömmel lövése sincs, ki is az akit hívnia kellene..senki nem szeret vaktában tanulót a nyakába.

én azt tenném, hogy személyesen felkeresném, és így egyeztetnék.. szeretem látni a versenyzőt, nem csak vaktában telefonon egyeztetni, aztán az első találkozáson derül ki, hogy jéééézusom...én nem ilyen lovat akartam..

nem kell a zöld kéz.

2016. ápr. 14. 06:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. ápr. 14. 08:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Én hívtam.

Az iskolában ugyan be kellett diktálni, hogy elsősorban kihez szeretnénk kerülni (hogy a kartont odaadják neki), de a vezetési időpontot nekünk kellett intézni. Hát honnan tudná az oktató, hoögy nekem sürgős-e elkezdeni a vezetést, vagy éppen úgy 3-4 hónap múlva kezdenék??? ahogy megkaptam a számát, hívtam, így is másfél hónapot vártam az első órára, mert teli volt a kocsi.

Én azt gondolom, az oktatónak mindegy, kii ül mellette, így a tanuló dolga ezt intézni, hogy éppen ő legyen az az ember, aki beül a kocsiba.

2016. ápr. 14. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!