Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az oktató előjegyezhet úgy...

Az oktató előjegyezhet úgy vizsgára, hogy tudja nem lesz meg?

Figyelt kérdés
Szóval b-s jogsit csinálok és megvan a 30 órám lassan, sőt talán most lett meg éppen és az oktatóm előírt vizsgára. Igazából egyszer csak mondta hogy hozzak vizsgadíjat és előír. Én meg nem kérdeztem különösebben, és legközelebbi alkalomra már hozta a számlát. Na már most én úgy érzem hogy meg fogok bukni. Van reális önképem, és érzem magamon hogy nem tudok vezetni :D Érdekében állhat az oktatómnak hogy egyszer meghúzzanak, vagy azért ha olyan esélytelennek látná, akkor szólt volna hogy kéne pótóra?
2016. febr. 23. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában fordítva szokott lenni. Nem akarnak vizsgára küldeni, amíg nem érzik úgy, hogy jó vagy. Akkor is, ha te már mennél.
2016. febr. 23. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nem vétesz nagy hibát nem buktatnak meg. De lehet, hogy egy bukás amúgy felrázna és összeszednéd magad ha most még nem megy annyira :D Mindig halogatni se jó... ezen mindenki átesik, ki így, ki úgy
2016. febr. 23. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Az oktatók általában jól fel tudják mérni, hogy a tanulónak van-e reális esélye sikeresen levizsgázni.

Ha nincs, nem javasolják vizsgára, ezen szoktak a vehemensebbek felháborodni - el nem tilthatja a vizsgázástól, de a "saját kérésre" bejegyzés már jelzés értékű a vizsgabiztos felé.

Az önkritikus tanulóknál van az a helyzet, amikor a tanuló nem érzi azt, hogy a megszerzett tudással már le lehet vizsgázni. A bukás lehetősége senkinél nem nulla, de az oktató sokkal többet tud arról, mi az amivel már le lehet vizsgázni.

Megmutatta az alapokat, látja, hogy azokat alkalmazza-e a tanuló vagy sem, elfogadható szinten áll-e a járműkezeléssel, a rutin megszerzése már egyéni feladat lesz.

2016. febr. 23. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos felénk egy idöben elég sokára adnak vizsga idöpontot, tehát megkérik addig kell levezetni az órát el tudod intézni, hogy ráérj meg ilyesmik, nem érdeke általában van aki ingyen ad pótórát köh köh köh arról nem volt szó???????
2016. febr. 23. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem megkérdezem mennyi körülbelül az átfutási ideje annak hogy időpontot kapjak. Egy 4 pótórába se halok bele aztán akkor örülhet :D Köszönöm a válaszokat :)
2016. febr. 24. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!