Nagy Emese Réka kérdése:
Hova menjek át?
Figyelt kérdés
Kecskeméten lakom es 5x buktam forgalombol,voltam pesten a Pavon is. Melyik autosiskolat illetve oktatot ajanlanatok? Fontos!! Mert sajnos az előző oktatom inkabb csak a pénzre ment, mint hogy tanitott volna barmit is...:( Tehat olyan kene akinek tényleg szándéka az hogy at is menjen a diak a forgalmi vizsgan.. Kiskun kilőve. Előre is köszönöm a segítséget!!!!!! :)2016. febr. 8. 16:40
1/4 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy nem neked való a vezetés ha 5x buktál? Nem rosszindulatból írom de létezik olyan hogy valaki képtelen megtanulni vezetni.
Baján tudnék oktatót ajánlani de itt úgy be vannak táblázva hogy hetente 2szer tudnál menni vezetni és az nem túl sok ahhoz hogy vizsgára készülj.
2/4 anonim válasza:
5 az még nem olyan sok, tudok olyat is, aki 12x is megbukott. Aztán 13-ik alkalommal meglett. Elég jól vezet azóta.
3/4 anonim válasza:
32F vagyok 5X buktam. 3X azért, mert nem voltam hajlandó fizetni, 2X az én hibámból. Azóta kb 100-120ezer balesetmentes kilométer van mögöttem.
4/4 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek üzenem, hogy el sem tudod képzelni hányan buknak meg 5x-re is... és igen, mint mondtam az oktatom nem igazán tanított semmire sem meg, ezért nem voltam hajlandó több órákat fizetni neki a semmiért !! és látszott, hogy a pénz lehúzásról szólt az egész....Plusz ha nem lenne nekem való a vezetés a Pávon az oktató sem mondta volna azt hogy jól vezetek csak nem tanítottak semmit sem..
a másik két kommentelőnek meg köszönöm !
2016. febr. 9. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!