Hová menjek Budapesten vezetni tanulni? Tudtok ajánlani valami jó autósiskolát?
A legjobb: Maczi suli: nagyon korrekt, viszonylag olcsó, viszont sajnos nem túl gyors, ha az iskola tulajnál tanulsz, nála olyan 4-5 hónap, mert sokan vannak nála. Ha másik tanárnál de ugyanebben a suliban kb 3-4 hónap. Más suliban nagyon függő, de 2 hónaptól 6 hónapig szór.
Mazsola tanoda jó még.
Mindennel együtt nekem kb. 160e volt 12 pótórával. Ebbe az árba minden olyan dolgot beszámoltam, amit fizetnem kellett (könyv, vizsgák, kiváltás díja, stb...). Ennél olcsóbban sztem nem nagyon lehet kihozni. Sok helyen nem számolják bele a plusz költségeket (vizsgák, orvosi, könyvek, kiváltás:4000), ezeket mindig add hozzá, és úgy számolj, hiszen ezek mind kellenek ahhoz, hogy legyen jogsid.
Túl olcsó iskolát ne (1800/ó körül, alatt) válassz mert a végén jóval többe fog kerülni! Arra figyelj hogy sok helyen a pótóra feláras. Amit nem ajánlok: csiga
Én a csigavérnél voltam ...
Mindent beleszámolva, minden pótóra és pótvizsga nélkül szumma 70e volt, és 61 nap ;)
bár mondjuk ez 2007-ben ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!