Melyik autósiskolát javasoljátok Budapesten?
Szia!
Én a Dodgem-nél tanultam, nem tudom, hogy árban mennyire jók, de az biztos hogy az oktatók nagyon jó fejek és segítőkészek, és kocsikból is nagy a választék!
A Blahánál van az irodájuk, de sok felé vannak rutinpályáik!
akkor számodra az ideális választás a Maczi suli. Ott vannak a Tétényi úton, a rutin meg Budaörsön a virágpiacnál, Móriczról gyorsan kiérsz. Én is náluk tanultam, minden elsőre lett meg lefizetés nélkül.
Ajánlom még esetleg a Mazsolát. Csigát viszont sztem kerüld.
Az ár nagyon sokmindentől függ, nekem most 160e volt, de ebben benne van minden költség ami a jogsival kapcsolatos. Arra figyelj, hogy a túl olcsó iskolák 1800-1800 alatt valszeg trükköznek, így nem annyiból fogsz kijönni mint várnád, a végén valszeg többe fog kerülni. Esetleg mielőtt beiratkoznál az iskolába, tudd meg hol a rutin pályájuk, menj ki oda, keress az iskolához tartozó autót, és beszélgess az oktatóval és a tanulóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!