Bmw gyorsulás javítása, de hogyan?
Gyári érték 10,9-10,6. Valójában majdnem üres tankkal egy személlyel olyan 10,2 a gyorsulás.
Chiptuning levegőfilter vagy mi segítene ? Nem veszek 330i t ! :D
Válts gyorsabban, rajtolj jobban.
Hülyeség ezekkel a másodpercértékekkel dobálózni, mert nem az dönti el, hogy mennyire gyors egy autó, lassan már mindenki csak azt nézi...
Chiptuninggal kapsz vagy 15 lóerőt.
Légszűrőt hagyjad. Ami előtte van azt érdemes rendbe rakni. Amit itt a #8-as hozzászólásban írtam, az alapján jó szívó rendszert lehet építeni (cikkeket olvasd el):
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__741..
Egyébként meg könnyítés! Összes kárpitot és ülést (kivéve bal1) szedd ki, pótkerék, szerszám készlet, mélyláda se kell, ja meg első, hátsó lökhárító is felesleges. Ezek mind ingyen vannak és gyorsulási versenyre alap dolgok.
Na ez most sok információ volt. :D
Amúgy meg csodát ne várj, vagy erre költesz egy rakat pénzt és talán elsz valami vagy veszel egy erősebbet, ennyi.
Súly csökkentéssel.
Törd ki az index kart, úgysem használod :)
Súlycsökkentésnél nincs hatékonyabb. Ahogy már előttem is írták. Plusz az ajtókból bugázd ki az ablakemelőket, ha drag autóról van szó, akkor kábeleket, lámpatesteket (ha áramvonalasság miatt számít, akkor a helyére plexi lapot tegyél), ilyenek. Kardán burkolat, minden kifele! Csak a csupasz vas maradjon, meg ami nagyon muszáj.
Ja és hogy a Bmw 6 hengernél kezdődik, az sem feltétlen igaz, mert pl. a sorhatos z3 forgatónyomatéka 120 Nm, ami kb a vicc kategória, nekem az 1,5ös Honda produkál 160 Nm-t, és az már kevés az 1,5höz :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!