Winkler Barnabás kérdése:
Simsonom egy gyorsulás során hirtelen hatalmasat rántott majd leállt. Miért?
Figyelt kérdés
Egy emelkedőd mentem felfelé, jól mentek a dolgok, de hirtelen a motor hatalmasa rántott, majd mintha extrém motorfék lenne, elkezdett lassulni, majd megállt. 50ccm, bejáratott henger. Ami érdekes, hogy tegnap néztem a gyertyát, feketésbarna volt, most megnéztem, és fehéresbarna lett. Ez mind miért történhetett? Behúzott a dugattyú? Most nem akar beindulni, és ha be is indul, húzni kell a gázt, különben leáll.2016. márc. 27. 21:19
1/5 anonim válasza:
Lendkerék oldal bontani,ha ok ,akkor a hengert levenni.Lehet hogy már a hengerfej levételekor kiderül.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok .a henger levétel után már is jön a szép felújítás maradványa.
3/5 A kérdező kommentje:
kérdező vagyok: Tengap, amikor kivetem az alaplapot, szivárgást láttam a szimeringnél. Lehetséges hogy kilőtte?
2016. márc. 27. 21:29
4/5 anonim válasza:
Akkor nem indulna be.Meg szorult pillanatokra.Henger le.
5/5 anonim válasza:
Fura, mármint hogy egáyltalán beindul. Ha megszorul, utána általban be se indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!