Lábon haza tud jönni egy Aprilia rs 50?
Nagy a baj ha nem bír ki 50km-t :D
3/4 gázzal járj vele.
Hogy merült fel benned ez a kérdés? Ha rendben van minden a motorral, akkor lemehetsz vele egy seggel Szicíliába is, a motornak bírnia kell, más kérdés hogy te bírod-e..
Utazni nem szabad vele hülyegyerek módjára, csutkára húzott gázzal, de olyan 50-60 körül menni kell.
Az első 10 perc igazából kritikus, azon belül áll be az egyensúlyi állapot, amikor a motor már "nem akar" tovább melegedni, és csak megy-megy szépen. Tehát ha az első 10 percet kibírja, akkor utána már addig megy, amíg van benne benzin meg olaj.
Én egy egysebességes pedálos piaggioval úgy mentem el 30 km-t, hogy rossz gyújtással, légszűrő nélkúl, eldugult kipufogóval (mondjuk a 25. Km-nél fostam, hogy megáll :-) ). A Simsonnal meg 30-40 km-eket is lemotorozok néha negyedik-nyélgázzal.
Szóval ha az Aprilia az 50 km-es távon feladja, akkor szívd le belőle a benzint, locsold meg vele a vasat és gyújtsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!