Motorvásárlás előtt állok. Nem tudom eldönteni, hogy robogót, vagy sportmotort vegyek. Mit kell ilyenkor figyelembe venni?
50 cc-ben gondolkodok. Itt a két kiszemelt áldozat:
Ha tudtok valamit mondani akkor kérlek segítsetek!
Bármennyire utálom a robogókat, de ez esetben azt vegyél.
Nekem volt egy 50-es "sportmotorom". A simsont is jobban élveztem tőle. Jól mutat de csak mutat, teljesítményben és hangban nem nyújtanak nagyot (persze ha nem a két ütemért vagy oda).
Mindenképp robogó.
Volt gyszer egy 50-es "túramotorom", 6 sebességes.. Sokszor azt sem tudtam, hányasban van, hisz szinte mind ugyanaz... Kereszteződésekben is az egyik fokozatban már csak visított, a következőben meg erőlködött....
Természetesen legális, valóban 50-esekről beszélek.
Utolsó vagyok.
Tavaly tettem le az A1-et, vettem is egy 125 4t motort. Pár hónap után le is cséltem egy 125 4T robogóra. Szerintem még 125-nél is használhatóbb egy robogó, persze a 2t-knél már más lenne a helyzet.
Jellemző távot, amin használod, ha nagyobb, akkor a fogyasztást, karbantartási periódust és annak elemeit.
Pl. a robesznek gondolom védett a hajtása, így karbantartásigénye is nyilván kisebb, az erejét automatikusan "beosztja", míg a másiknál a váltóval neked kell, stb.
Ill. a későbbi célt, ami vagy marad nagyobbal robogózás, vagy motorozás, amihez viszont nem árt kisebben megtanulni váltogatni, a nagyobb motor kevésbé elnéző.
"Megreszelve" (fojtatlanul) meg egy 50-es is tudhat 80-at vagy többet.
A robesz kényelmesebb, meg talán praktikusabb, és olcsóbb lehet, nekem sose volt, amivel meg mentem, nem hatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!