Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Válaszút elé érkeztem. Három...

Válaszút elé érkeztem. Három motorra redukáltam azon típusokat, melyek közül motort vennék magamnak, de tanácsot kérnék melyik legyen? Yamaha SRX 400, Suzuki Goose 350, Honda Bros 400?

Figyelt kérdés

Újrakezdő vagyok, DT 125-ről váltanék valami nyugis utcaira. Nem vágyom,hogy 170-180-at menjen, -ezek nem is-de azért két település között/városban dinamikusan haladhassak.

169 cm vagyok, szóval a méretek is fontosak, továbbá,hogy A2 jogsival hajthassam. Ár:400k max.

Ha valakinek van tapasztalata a fent említett típusokkal, kérem ossza meg velem. Akinek pedig jobb jelöltje van, jelezze!

Előre is köszi!

2016. jan. 10. 08:18
 1/1 anonim válasza:
Már biztos nem aktuális, de Honda Bros 400-at ajánlanám, megbízható, élvezhető motor. Nekem az van és 100%-osan meg vagyok vele elégedve. Lány vagyok és A2-őm van nekem is.
2016. júl. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!