Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda MX5 vagy Toyota Celica...

Mazda MX5 vagy Toyota Celica vagy Peugeot 206CC vagy Hyundai Coupe?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem és miért ?

2016. ápr. 4. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy mire kell? A peugeotról azt hallottam hogy nehéz dög a kemény tető miatt, és nem megy emiatt.

A mazdák jók, probblélamentesek, mx-em nekem is volt.

A celica meg szerintem megint más kategória mint az mx, pl nekem az mx túl kicsi volt az 188 cm-emhez. A celica keményebb motorikusan is, hacsak nem a 160 lova mx-re gondolsz. A hyundai nem néz rosszul ki de nem sorolnám egy kategóriába a japán autókkal.

2016. ápr. 4. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Koreai nálam kizárva . 206-tal állítólag megegyezik a sport változat , szóval nem tud többet egy hozzáértő szerint . Mazda vagy Celica .
2016. ápr. 4. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
MX5
2016. ápr. 4. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
szerintem meg mx6...
2016. ápr. 4. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kérdés, hogy MX-5... Hátsókerekes élményautó, kabrió, és még 1.6-os motorral is jól megy. Többi mind elsőkerekes, nem rosszak azok se, de vezetési élményben bőven elmaradnak tőle. Főleg a 206-os CC, aminek a futóműve jóindulattal sem mondható sportosnak. Ha MX-5 nem játszik valamiért, akkor meg azt válaszd a Hyundai és Celica közül amelyikből jobb állapotút találsz (vagy természetesen amelyik jobban tetszik).
2016. ápr. 5. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
31%

Peugeot véletlenül se, Hyundai Coupe szerintem mérhetetlenül ronda.

Marad a Mazda és a Toyota. De ezek meg annyira különbözőek... Egyik se kellene személy szerint, de nem azért mert rossz kocsik. Celica-ból baromi nehéz lenne normálisat venni.

2016. ápr. 5. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) akkor az MX5ök között keresgélek
2016. ápr. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!