Mi a véleményetek? Melyiket vegyem? Peugeot 3008 vagy Hyundai ix35
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik autó jobb? Megéri a Peugeotért 1-2 millióval többet fizetni?2011. máj. 22. 21:11
2/5 anonim válasza:
Hunyadit! A pözsók nagyon megbízhatatlanok és sok, rendkívül költséges nem várt hibája van.
3/5 anonim válasza:
igen a régi pöszókkal így van de az újak már jófélék. Mind 2 autóval jól jársz, szomszédnak 3008-a van és nem panaszkodik... én azt venném.
4/5 anonim válasza:
pezsonk van és semmi baja csak az fikázza a franciát akinek még nemis volt
5/5 anonim válasza:
Én a Peugeotot választanám. Nekem még sosem volt francia kocsim de semmi bajom nincs velük. Egyébként olyan embertől sosem hallottam még a francia kocsikat fikázni akinek az van/volt csak olyat akinek sosme volt mert azt hallotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!