Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mopedautok előnyei, hátrányai?

Mopedautok előnyei, hátrányai?

Figyelt kérdés

A pici, de olcsót hagyjuk. :)

Ami érdekel: melyikre kell rendszám, műszaki, ill milyen papírok kellenek hozzá? És ha valakinek van nagysárgendileg milyen és mekkora a fentartási költsége?

2016. ápr. 4. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Pici, de nem olcsó.

Hivatalosan mindegyikre kell rendszám, és ezzel együtt forgalmi meg a többi sallang. Persze van aki simán ellébecol évekig egy 45-ös matricával a rendszám helyén.

Ami az előnye lehet. hogy egyszer kell vizsgáztatni forgalomba helyezéskor, aztán soha többet.

Hátránya, hogy semmilyen ütközésvédelem nincs, [link] és még a városi forgalomhoz is lassú.

Szerintem.

2016. ápr. 4. 08:13
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk sok értelme nincs is, franciáknál van angy divatja.
2016. ápr. 4. 09:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vennék, ausztriában ha jól tudom nem kell hozzá jogositvány,vagyis b kategóriás biztos nem, ott több szaladgál. Fenntartási költsége szinte nulla, miután én éltem kint, és ott a szomszédnak volt egy modeja, mindent megtudtunk házilag csinálni, az ilyen teljesitmény adó, meg biztosítás szerintem töredéke egy normál személy autónak.
2016. ápr. 4. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!