Érdemes ezért autósiskolát váltani? Ti mit tennétek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Az oktatóm szerintem kinézett magànak.Kezdjük azzal,hogy legutóbb a szemembe mondta,hogy aki bamba az bamba... Nem is tudom mit vár 17 óra vezetés után,ugy hogy életemben nem vezettem. Na mindegy. Elsőbséget mindig megadom. 30as táblánál 30al megyek. Stopptáblánál megállok. Irányt váltok jelzem, + mindig nézem a tükröt,holtteret,stb. Neki meg az a mániája,hogy hogy váltok (szerinte gyorsan,holott a sebváltóban egy fogas kerék sem recseg mikor váltok) ,a kéziféket,miért úgy húzom be higy benyomom a gombot,miért nem kattogva,stb... Ilyem apróságokon kiakad és van,hogy üvölt is. Elegem lett.. megtehetem azt,hogy szónélkül iskolát váltok,és majd észre veszi vagy mi a menete? Úgy gondolom,hogy ha fizetek neki 3500at/ óra velem ne üvöltsön mert nem a fia vagyok. Ja meg ne fékezzwk hanem motorfék... :)#Hshhshs
2016. ápr. 2. 12:23
11/12 anonim válasza:
Hakapeszi kolléga nagyon jól leírta. Nem kioktatnod kell az oktatót, hanem közölnöd vele hogy nem vagy elégedett a szolgáltatással amit nyújt és kilátásba helyezned hogy a váltás joga a kezedben van, talán nem kéne ezzel játszania. Egy szó, mint száz: Válts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!