Pedrok kérdése:
Valakinek lenne MT bukósisakkal kapcsolatos tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ha valakinek lenne megoszthatná velem, MT Blade Super R buksit néztem, érekelne nagymotorra a szélzaj stb. Köszi2016. ápr. 2. 10:25
1/3 anonim válasza:
Már nem az ócska kategória, szélzajról meg majd ir oylan aki kiprbálta szeméylesen.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a motorosboltban ott biztos tudják. Amikor mi vettünk sisakot akkor a pasas elmondta hogy melyik az amelyik nem zajos. Esetleg keress rá googlen biztos vannak róla vélemények.
3/3 A kérdező kommentje:
Youtube.on is néztem, kérdeztem boltokat, csak annyit tudtak mondani, hogy már jobb minőség, mostanában nagyon rámentek a fejlesztésre. Jó hír, hogy az egyik boltos azt ígérte, ha tetszik kipróbálhatom
2016. ápr. 3. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!