Marushin vagy Worker márkájú bukósisakkal kapcsolatban valakinek tapasztalata, véleménye?
Figyelt kérdés
Esetleg egyéb zárt sisakok 30 ezer alatt, ill. felnyitható sisakok 45 ezer alatt... Ajánlhattok is!
Leginkább felnyitható (flip-up) sisakban gondolkodom! (Ennek megvan az oka)
Worker-nél erre gondolok pontosan:
Ez egy felnyitható sisakért nagyon alacsony ár, de félek, hogy épp azért, mert a minősége is kérdéses...
2013. jan. 10. 21:59
1/2 anonim válasza:
Haverom vett egy Marushint kb. 3 éve, meg van vele elégedve. Könnyű, kényelmes, a plexi nem nagyon karcosodik, de állítólag zajosabb, mint az előző sisakja. Plusz ott van még, hogy szerintem a Marushinoknak van a leglátványosabb festése. Ha japán motorom lenne, én is azt vettem volna, de az enyémhez AGV való. :)
2/2 anonim válasza:
Nekem egy Marushin 888 NX Shivan-om van, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Eddig 2 szezont húztam le vele, nem bántam meg hogy megvettem. Ja + nemtudom tudod-e hogy a Marushin egy japán cég ami kb 50 éve gyártja a sisakjait, szóval nem ma kezdték!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!