Írnom kéne a következő alkatrészről és nem tudom pontosan a kocsiban hol helyezkedhet el, milyen tengely is ez?
2016. ápr. 2. 10:19
2/9 anonim válasza:
Pontosan ilyet még életemben nem láttam, ha hülyeséget írok, majd egy szakértő helyretesz. Leginkább egy régebbi Otto-motor gyújtáselosztó tengelyére tippelnék. Manapság már kihalt, hengerenként vagy két hengerenként külön trafó van, vagy egyben a négy (hat) trafó és a gyújtás teljesítményelektronikája is össze van nőve ezekkel.
3/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Egy személygépjárműből
2016. ápr. 3. 10:50
6/9 anonim válasza:
Erről ennyit.
Véletlenül se adj támpontot.
Oldd meg egyedül a házi feladatodat.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sincsen támpontom, autószervízben egy vödörből adták! Azt mondták akik ott voltak, hogy ők se tudjak biztosan honnan van.... Azért tettem fel itt is a kérdést, mert hiába keresek hozzá hasonlót nem találok. Gondoltam talán valaki aki nagyon ért hozzá felismeri.
De nagyon köszönöm az eddigi segítségeket is!
2016. ápr. 3. 11:28
8/9 anonim válasza:
Adok én neked olyan alkatrészt, amiről tudom, hogy mi az és honnét lett kiszedve, ha azok akik adták se tudják!
Lehet, hogy jól megszívattak és kaptál valami budi alkatrészt.
9/9 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy egy üzemanyag pumpa tengelye! Köszönök mindent! :)
2016. ápr. 16. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!