Lonkobar kérdése:
Suzuki Swift töltésjelző lámpája miért működik fordítva?
Figyelt kérdés
Régi motoromra szereltem egy Swift generátort.Töltés van, mégis világít a lámpa. Ha áll a motor (gyújtás rajta) kialszik. Mi lehet az oka?
Így van bekötve:
2016. márc. 27. 21:52
1/16 anonim válasza:
És ?v az a töltés a mi van?Túl töltésnél is elvileg kell világítania.
2/16 A kérdező kommentje:
Frankón működik, 14.38 voltnál nem megy feljebb.
2016. márc. 28. 00:11
4/16 anonim válasza:
A töltés visszajelző egyik lábára pozitívot köss, a másik lábára pedig a visszajelző szálat és jó lesz:
5/16 A kérdező kommentje:
Igen, először pozitívat kötöttem a másik lábára, de meg se nyekkent. Közben annyi eszembejutott, nem lehet hogy a LED-es visszajelzőlámpa kavar be?
2016. márc. 28. 10:39
6/16 anonim válasza:
Akkor relézd meg és úgy is jó lesz.
7/16 anonim válasza:
Még mit kütyüztél,amiről nem tudunk?
8/16 A kérdező kommentje:
Semmi kütyüzés a szükségesen kívül. Úgy van bekötve ahogy itt az egyik válaszoló már belinkelte. Annyi apró eltéréssel, hogy a visszajelző lámpát a generátor kijelző kimenetre és az akksi negatívja közé kötöttem, mert csak úgy hajlandó világítani, de úgy is csak fordítva.: töltés van (tökéletes max14,38v)=világít. Töltés nincs=nem világít. Lehet, hogy mivel a visszajelzőm egy LED lámpa (egyenirányító) így az kavar be a visszajelzésnek.
2016. márc. 28. 18:32
9/16 anonim válasza:
Nem led az egyenirányító.Az egyenirányító-k a generátorban, mind a 3 fázist,váltakozó áramot egyenirányítják.A fesszabályzónak lehet baja.
10/16 A kérdező kommentje:
Értem kapisgálom, csak nekem a visszajelző lámpám is led-es és gondoltam az borítja fel ott a rendet.
2016. márc. 28. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!