AlphaNice kérdése:
Suzuki swift 1. 0 mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Mennyiért tudnám eladni?
1.0 GLS full felszereltség 2003 évjárat.
fix 88 ezer km.
2. Tulaj vagyok.
3 ajtós, királykék, műbizonylattal hátsó ablakok lefóliázva, sportülések, téli-nyári garnitúra.
Alig használt rendbetartott, egy karc nincs rajta
2016. márc. 26. 12:42
1/3 anonim válasza:
Ez a típus az egyik legjobban sikerült példánya a sorozatnak..nekem automata változat volt, de régebbi.
az a baj, hogy hiába jó állapotú, az emberek nem erre vágynak...én is ezt szívtam meg..arcátlan árat kínáltak az enyémért is...és még ajándékba elvitte volna az utánfutót is.
nem is mondok forintösszeget...(bár ezt kérdezted)
inkább nézegesd a hirdetéseket. csak magánszemélynek add el, neppernek ne.
2/3 anonim válasza:
Állapottól függően 200-400 között van a legtöbb.
3/3 anonim válasza:
250 ezerért adtam el az enyémet még 2 éve ugyanez a változat, 100 ezer km volt benne, 1. tulaj voltam, sajnos ennyit érnek, illetve a köztudat nagyon meghatározza sajnos a vételárat is, a Swift esetében sajnos negatív irányba. Ez van, ez Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!