Marczin kérdése:
Suzuki swift házilag dugattyú gyürüzés?
Figyelt kérdés
Szerintetek nekiáljak vagy ne ez itt a kérdés 1.3 8szelepes csinálta már valaki saját autoján semmi extra csak gyürücsere,mire kell figyelni?2016. márc. 26. 12:05
1/7 anonim válasza:
Ne állj neki házilag. HACSAK: nincsenek megfelelő szerszámaid és főleg megfelelő tudásod!
2/7 anonim válasza:
Honnan tudod hogy elég gyűrűzni, vagy hogy egyáltalán kell-e?
3/7 anonim válasza:
azt átgondoltad, hogy a gyűrű miként kerül a dugattyúra?
mert ha megvan, akkor állj neki..aknád, esetleg csáposod van-e? nem hátrány egy jó kézi reflektor sem...
egyébként nem nagy durranás, csak az első pár mozdulat a nehéz...aztán már megy...
4/7 anonim válasza:
Ha vannak megfelelő szerszámaid (gyűrűfogó,nyomatékkulcs elsősorban) és egy minimális szerelési tudásod,érzéked akkor állj neki. Maga a gyűrűzés mint művelet nem egy bonyolult dolog,nem is vesz igénybe sok időt. Inkább az a rengeteg bontás ami sok időt felemészt. Én 3 hónappal ezelőtt csináltam a saját autómon,szintén Suzuki. Azóta is üzemel 0 olajfogyasztással:)
5/7 anonim válasza:
Hengerfejet nem ártana síkba köszörülni utána. Gondolom a régi tömítést is raknád vissza... :D
6/7 anonim válasza:
Csak ha tudod pontosan hogy mit kell tenned.
7/7 anonim válasza:
A hengerfejet nem kell feltétlen síkra húzni, én anélkül raktam össze az enyémet, azóta is kutya baja. A tömítést mindenképpen cseréld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!