Audi A4 B8 s-line vagy sima?
Figyelt kérdés
2010-es B8-as A4-esről lenne szó.
Vacillálok a 2 közt, félek hogy az s-line futóműve nagyon durván kemény a magyar utakra, ellenben tetszik hogy 3 centivel meg van ültetve gyárilag.
18-as felnikkel vezettem már a simát, és picit keménynek találtam de nem vészes, s-line-t még nem vezettem.
Van valakinek ezekkel tapasztalata ezekkel, megéri vajon szenvedni a szebb kinézetért?
2016. márc. 26. 22:02
1/2 anonim válasza:
Ha már a simát sem találtad épp megfelelőnek akkor biztos hogy nem kéne. Nem magyar utakra lettek tervezve.
2/2 anonim válasza:
Nekem Volkswagenből van Sportline. Az is gyárilag ültetett, sportfutóműve van, és sportülései. Én direkt ilyet néztem. Nekem megéri, a sportülések nagyon jól néznek ki, és kényelmesek is, gerinctámaszosak. A futóművével nem volt semmi problémám, jól tartja a kocsit az úton.
Ültem nemrég egy újabb A6-os Audiban, az is S-Line, még simábban is megy az úton, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!