Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha leszedem a hátsó Audi...

Petya183 kérdése:

Ha leszedem a hátsó Audi emblémát meg feliratot, azután mivel a legcélszerűbb visszaragasztani? Sima kétoldalas ragasztó?

Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 07:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mennyi új információ kell a csajodnak az A3-asával kapcsolatban.Hát amúgy passz mivel érdemes,ezeknek nem árt szerintem ha valamilyen vízállós cuccal vannak felragasztva.Nekem jobban tetszik írások nélkül,hogy csak a 4 karika van hátul :)
2015. szept. 22. 07:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Látom böki már a csőröd úgyhogy leirom: közösen vettünk a kocsikat ritkán megyek haza most is 3 napra és mindent helyre akarok vágni rajt amit csak lehet, attól hogy a csajomé még nekem kell karbantartanom őket. :) nyugi még lesz pár kérdés pl h mi kattoghat a váltóban tolatásnal milyen nehéz ki és szétszedni stbstb.. :D
2015. szept. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!